Arkiver

Nyheder

Kairo Society vil ændre verden sammen med de bedste iværksættere

Er du viking og ser du dig selv som en person der skal være med til at disrupte / ændre verden, så kan Kairos Society være noget for dig og din startup.

Hvad hvis verdens mest indflydelsesrige ledere var venner for 30 år siden og arbejdede sammen om at løse verdens problemer? Ville verden være at andet sted at leve i? Det er det spørgsmål, fællesskabet og netværket Kairos Society vil besvare.

Med et Global Summit på Børsen i New York og mentorer som tidligere præsident Bill Clinton og stifter af X-price Peter Diamandis, forbinder og accelererer Kairos studenterstartups som ingen andre.

De bedste i verden
Kairos Society blev stiftet i USA i 2008 med fokus på at give de bedste unge iværksættere der gennem innovation og iværksætteri ville ændre verden, de bedsteuligheder for dette. Gennem samarbejde med de bedste mentorer, universiteter og virksomheder, vil de give de udvalgte unikke muligheder i at blive en del af dette fællesskab.

Kairos Vikings er den regionale afdeling for Norden. Og har en lang tradition for imponerende exits og globale startups, og søger i øjeblikket efter den næste generation af nordiske startups der har evnerne og vil i samme selskab som nogle af de bedste fra hele verden.

“Vi ved dog også, at ting bliver gjort anderledes i andre dele a verden, og vi glæder os til at lære fra andre regioner, møde globale startups og forbinde vores hjørne af verden til de øvrige.”

Har du hvad der skal til, så kan du ansøge om at blive en af de udvalgte her

kairosociety

Skriv et svar