Arkiver

BusinessNyheder

Ny direktør til RushFiles A/S

RushFiles A/S, der i august lancerede en ny banebrydende fildelingsløsning til erhvervslivet og dermed tog kampen op mod selskaber som Dropbox og Box, får ny direktør og bestyrelsesformand. Stifteren bag selskabet, Martin Johansson vil nu fungere som salgsdirektør, mens Morten Klank vil få rollen som direktør. Trendsonline.dk har fået et par kommentarer fra Martin Johansson bl.a. om den nye struktur og planer for fremtiden.

Efter en yderst succesfuld lancering af selskabet har der vist sig et behov for at dele en række af de mange ledelsesopgaver, hvorfor idémanden og selskabets stifter Martin Johansson vælger at fokusere sin indsats på selskabets salgsaktiviteter i rollen som salgsdirektør.

Ny direktør bliver den 37-årige Morten Klank der kommer fra en stilling som Direktør for forretningsudvikling hos Nianet A/S og inden da stod i spidsen for gazelle-virksomheden Fuzion A/S.

”Martin har vist sit værd. Han har de ressourcer det kræves for at træde i karakter og skubbe RushFiles ud over rampen”, sådan siger Martin Johansson til Trendsonline.dk.

Samtidig med direktørskiftet indtræder landets førende IT jurist, Hanne Bender i selskabets bestyrelse som formand.

”Det er helt fantastisk hvordan RushFiles er kommet fra start, og der venter en spændende tid forude, specielt når RushFiles i løbet af foråret skal introduceres på det store internationale marked” udtaler Hanne Bender. Martin Johansson har kendt Hanne Bender i mange år og derfor ved han, hvad hun står for

”Derfor mener vi, det er vigtigt at Martin med sine erfaringer fra internationalt salg, fokuserer på selskabets salgsaktiviteter.”

RushFiles A/S er i august 2012 stiftet af Martin Johansson, der her identificeret et stort behov for, at virksomhedernes medarbejdere og samarbejdspartnere let og sikkert kan tilgå virksomhedens data fra både computer, iPad, iPhone og andre mobile enheder. Hidtil har denne form for datadeling primært været mulig med Cloud løsninger, der med rette anses for usikkert af mange IT specialister.

Med RushFiles har virksomhederne fået en reel mulighed for at tilbyde medarbejderne en let og sikker måde at tilgå virksomhedens data fra computere og mobile enheder, uden brug af Cloud eller VPN.

I dag, fem måneder efter lanceringen, beskæftiger RushFiles A/S 14 personer i Danmark, Makedonien og Ukraine og det forventes bestemt, at der kommer flere nye kollegaer i den unge virksomhed i 2013.

Martin Johansson fortæller, at de i 2013 vil satse internationalt:

”Først vil vi fokusere på at sprede RushFiles i Norden, men jeg har et godt netværk i udlandet, så det er oplagt at udnytte det. Desuden er RushFiles et nemt produkt at flytte over landegrænser, da det er software”

Hos Trendsonline.dk synes vi, at det bliver interessant at følge RushFiles A/S i 2013 og vi er overbeviste om, at de nok skal få succes.

1 kommentar

Skriv et svar