Arkiver

Nyheder

Cloud startuppen OnApp får $20 millioner i investering

Endnu en dansk startup beviser at pengene er derude, hvis man kan bevise en god case overfor investorer. Den danske startup OnApp der har hovedkvarter i London fik i denne uge en ny serie B investering fra deres nuværende investorer LCD samt nye investorer. De nye penge skal bruges til yderligere vækst og give dem helt nye muligheder i en global ekspansion og samtidig rulle nye produkter og services ud til deres mange nuværende og nye kunder.

[tweet https://twitter.com/ditlev/status/291635470411128832]

Stor vækst i 2012
OnApp tilbyder cloud-tjenester til mere end 500 service providers i 39 lande, det gør dem til den mest udbredte cloud management platform globalt set, og med denne nye investering er OnApp klar til yderligere at accelerere denne vækst i dette ecosystem. De oplevede stor vækst i 2012 og åbnede flere kontorer i USA, og deres OnApp CDN, content delivery network, der er designet til at optimere performance på websites er vokset markant i 2012.

“I 2010 satte vi for at bygge en webplatform der gør det nemt for service provideres at skabe rentable cloud-tjenester, “siger OnApp CEO og founder, Ditlev Bredahl og fortsætter “Vores kunder kører nu på nogle af de hurtigst voksende cloud-tjenester derude, med en gennemsnitlig årlig vækstrate på over 80%. Vi har også set rigtig mange nye cloud baserede startups, der bygger oven på vores OnApp Marketplace”

Vi forsøger i øjeblikket at få en kommentar fra den danske CEO Ditlev Bredahl.

1 kommentar

Skriv et svar