Arkiver

Nyheder

Samkørsel startuppet Ants udvider med helt ny hjemmeside

Startuppet Ants rider med samkørsel bølgen, der er bliver mere og mere populært i Danmark. I dag lancerer de deres webside som arbejder sammen med appen. Vi interviewede, Podcast med Ants og skrev om dem sidste år og i dag er de kommet rigtig langt og over 50.000 danskere har downloadet Ants app.

Grunden til at samkørsel bliver mere populært er at priserne på offentlig transport og benzin stiger. Nu opruster Ants med et website til som et supplement til virksomhedens apps til iPhone og Android. Der er mange penge at spare på transport , når danskerne begynder at forbruge i fællesskab og dele deres ledige sæder i bilerne.

Ants står bag en tjeneste, der gør det let at søge efter og dele ledige sæder i danskernes egne biler, og her oplever man en vækst i brugerbasen i takt med, at priserne på andre transport former stiger. Prisen er afgørende, mener Aleksander Soender, som er medstifter af Ants.

“På vores hjemmeside koster en tur fra København til Århus i gennemsnit 100 kroner. Det er en besparelse på 75 procent i forhold til de gældende priser for offentlig transport, og hvis man tager turen frem og tilbage blot fire gange på et enkelt år, er det en besparelse på 2.400 kroner. Det er noget, der kan mærkes i privatøkonomien”, siger Aleksander Soender.

Ud over stigningen i Ants’ egen brugerbase, så har startuppet, som vi skrev om tilbage i november 2012, artikel med Ants, indgået et samarbejde med Statoil Danmark om at tilbyde samkørsel til deres kunder. Vi tager en snak senere i dag med Aleksander og hører lidt mere ind til denne nye udvidelse af Ants universet.

1 kommentar

Skriv et svar