Arkiver

Nyheder

Kampster – en online platform for konkurrencer og turneringer

Kampster er en social medieplatform, hvor man kan bygge, afvikle, invitere til- eller deltage i turneringer indenfor alle spil og sportsgrene – både offline og online. Kampster lanceres i første omgang som en app til iPhone, dernæst Android, tablet og til web.

Anders Stampe er founder og har udviklet grundidéen, men ret hurtigt kom et par co-founders til og et stærkt team af online kompetencer har siden været en vigtig del af Kampster. Trendsonline.dk har stillet Anders Stampe nogle spørgsmål om Kampster. Vi spurgte blandt andet om, hvad man som bruger, kan få ud af Kampster:

”Brugerne kan på en sjov måde konkurrere med hinanden indenfor alt hvad man har lyst til. Fra Wordfeud over badminton til lang-spyt! Man kan arrangere skolemesterskaber i Ruzzle. Company Fussball. Bymesterskaber i wordfeud eller familiedyst i Stratego. Alt sammen på en social platform hvor ris, ros, drillerier og pral er en helt naturlig del – ligesom omkring bordet, i kantinen eller i omklædningsrummet.” Fortæller Anders

Anders fik idéen til Kampster en lørdag formiddag, hvor han var til et håndboldstævne med sin søn:

”Midt under første kamp er vi flere der forsøger at finde ud af hvem vores hold er i pulje med. Hvem skal vi spille mod hvis vi vinder? Hvordan er de andre kampe endt…? Etc. Samtidig bliver jeg tekstet ned af mine forældre, der skal høre, hvordan det går med sønnike og håndbolden.”

Han beslutter sig derfor for at undersøge hvilke redskaber der er til rådighed for turneringer:

”Det at konkurrere er noget af det eneste mennesker overalt på jorden kan blive enige om er sjovt og godt. Alt muligt andet slår vi hinanden ihjel over om så det er religion eller politik. Gennem research finder jeg så ud af, at der ikke findes et godt, gratis online værktøj som alm. mennesker kan afvikle turneringer på. Der er lidt forskelligt under DBU, DHF, etc. Men intet godt – intet der er let tilgængeligt. Og slet intet til helt almindelige mennesker.”

Og det er netop dét, som Kampster råder bod på.

”Vi bygger en mobil app som er gratis og nem at bruge. En dyb Facebook integration gør det nemt at invitere venner, familie og kollegaer direkte eller man kan arrangere åbne turneringer der postes på Facebook så alle kan deltage. Senere vil vi åbne for at brands kan arrangere turneringer på Kampster. Så kan de tilbyde attraktive præmier som brugerne kan få glæde af. Vi fokuserer alt på at brugerne får en fed oplevelse og en masse sjov gennem spændende turneringer og det sociale der naturligt følger med.”

Kampster lanceres indenfor den nærmeste fremtid og på www.kampster.com kan man signe up så man bliver blandt de første til at høre mere. Hos Trendsonline.dk er vi som altid spændte på at følge processen!

Skriv et svar