Arkiver

Nyheder

Trendsonline.dk hopper også med på Vine bølgen

Videotjensten og appen Vine der blev købt af Twitter for sidste år, har den sidste uge skabt rigtig meget omtale i de sociale medier og rundt på diverse blogs. De launchede d. 24 januar og allerede nu blevet det som alle taler om og har en mening om. Hos Trendsonline.dk tror vi også rigtig meget på tjenesten og vil i næste uge prøve at tage et kig på hvordan startups kan gøre brug af denne tjeneste.

Et par ugentlige startup highlights
Men allerede nu har vi fundet ud af hvordan Trendsonline.dk selv vil gøre brug af Vine. Vi vil i løbet af ugen lave et par vines hvor vi highlighter en startup eller en event eller lign. Se vores første Vine med tjenesten Illuma.me, som vi også snart får et interview med på Trendsonline.dk

Skriv et svar