Arkiver

Podcast

Angelwings # 2 – Snak med Tommy Ahlers / Podio

Vi er kommet til vores andet podcast i serie Angelwings og vi er nået til Tommy Ahlers som de fleste kender fra ZYB og Podio. Tommy åbnede virkelig op for posen i dette indsigtsrige podcast hvor vi virkelig kom vidt omkring.

Tommy Ahlers investerede i Click A Taxi sidste år og er meget selektiv i forhold til investering. Fokus er pt. på Podio hvor han er Vice President for Social Collaboration og Click A Taxi. Han er dog stadig på udkig efter det helt rigtige projekt.

Du kan bl.a. høre i dette podcast:

– Har Tommy fået iværksætteri ind med blodet?
– Hvornår kulminerede Tommys politiske karriere?
– Hvilken uddannelse har Tommy Ahlers?
– Er McKinsey et godt fundament for en startup?
– ZYB og “selvmordsbombere”
– Er Tommy født med en guldske i munden?
– Var Hoist Tommy Ahlers første angel investering?
– Hvor meget investerede Tommy i Podio?
– Hvad er det perfekte projekt for Tommy Ahlers?

Lyt med i dette Angelwings podcast:

Angelwings med Tommy Ahlers

Skriv din startup på listen til Angelwings

Vi har vores format på plads til Angelwings, og det bliver super fedt. I næste podcast tager vi en startup fra listen, herefter laver vi et lille tankeeksperiment, hvor vi forestiller os at den næste Angel der medvirker har investeret i denne startup. Hvis du vil under vingerne på en angel, så er det nu du skal skrive dig på listen, eller hvis du har forslag til hvordan vi gør formatet endnu bedre, så skriv en kommentar til os nedenfor.

[styled_box title=”Download podcast / (Subscription from iTunes is coming)” color=”gray”]

[/styled_box]