Arkiver

Nyheder

Trendsonline.dk laver samarbejde med PwC

Vi kan i dag offfentliggøre et nyt content-partner samarbejde med verdens største revisions og konsulentvirksomhed, PwC. De er nye partnere indenfor området “Virksomhedsøkonomi og skat” og vi glæder os til at sætte endnu mere fokus på netop dette område.

En stor milepæl
Det er en fantastisk blåstempling af Trendsonline.dk og en stor milepæl vi har nået, og det giver os endnu mere blod på tanden. For det er content-partnere og sponsorer, der hjælper til at vi kan blive ved med at skalere og dække det danske startupmiljø endnu bedre. Vi glæder os utrolig meget til dette samarbejde og har endnu flere ting i posen i forhold til samarbejdet, men det skal vi nok fortælle lidt mere om senere.

“Vi er utrolig stolte af at et firma af denne kaliber henvender sig til os, fordi de ser os som den optimale samarbejdspartner”, siger Daniel Laursen, CEO og founder af Trendsonline.dk

Glæd jer til første artikel, der kan give din startup et enormt udbytte og hvis du har forslag til nogle områder indenfor virsomhedsøkonomi og skat, der kunne være interessante, så skriv dem endelig nedenfor som kommentar eller send en mail til os.

Skriv et svar