Arkiver

EventsNyheder

Distributed eCommerce Conference 2013

Fredag d. 1. marts inviterer Atosho til Distributed eCommerce Conference 2013 i København. Det vil blive en spændende og informativ dag med fokus på den banebrydende udvikling, som omgiver aspekter af e-handel (eCommerce) inden for tech, business og innovation nu og i fremtiden.

Der er 205 millioner online købere i Europa, og de står for 15% af den samlede detailhandel. E-handel er altså en industri i rivende udvikling, som tiltrækker og udvikler nye forretningsmodeller, teknologier og integrering. Derfor er det også vigtigt med en konference som Distributed eCommerce Conference 2013.

På dagen vil man kunne opleve talere fra nogle af de mest succesfulde og respekterede aktører inden for e-handel og medieområdet. Formålet med arrangementet er at gøre folk bedre rustet til at klare sig igennem de udfordringer, som fremtiden bringer. Distributed eCommerce Conference 2013 vil samle nogle af de bedste folk inden for e-handel, medierne, udviklere og fra den akademiske verden, hvilket skaber grobund for networking og udveksling af idéer.

Til arrangementet vil der være fem interessante sessioner med talere, som alle følges op af en session med mulighed for at stille spørgsmål.

Talerne til Distributed eCommerce Conference 2013 inkluderer:

  • Ulrik Blinkenberg, Managing Director, Copenhagen Institute for Futures studies.
  • Antoine Rivière, Directeur Général Commercial, Neteven, France
  • Greg Zemor, Président du directoire, Neteven, France
  • Anders Ibsen, CEO, Atosho, Denmark
  • Pierpaolo Zollo, Commercial Director Europe & International, Kelkoo
  • Paul Tipper, Senior Partnerships Director, Daily Mail, UK

Det hele finder sted d. 1. marts fra kl. 8 – 12.30, og dagen afsluttes med en let, stående frokost, så der er mulighed for at networke.

Læs mere om arrangementet og hvordan du tilmelder dig på det officielle site.

Skriv et svar