Arkiver

BusinessNyheder

Ny dansk app hjælper takeaway-restauratører

StamSted er navnet på den nye danskudviklede tjeneste. App’en afløser menuen, stempelkortet og telefonen, når der skal bestilles mad fra den lokale take away – det hele foregår nu online. StamSted er tilgængelig på iPhone, Android, Facebook og hjemmeside.

Food Supply kunne man i den forgangne uge læse om den nye danske app StamSted. Det er et originalt koncept, der adskiller sig fra de mere udbredte madportaler, idet restauratøren ikke betaler kommission eller gebyrer af de enkelte bestillinger. Til gengæld skal kunderne selv hente maden. Restaurationerne har desuden mulighed for at lade kunderne indsætte et beløb på et “stamkundekort”, hvilket gør betalingen mere enkelt og giver samtidig også loyalitetsbonus, når der bestilles fra menuen.

”Vi vil være værktøjet til restauratøren, der vil være mere effektiv og yde en endnu bedre service til deres nuværende og kommende stamkunder”, hedder det fra medstifter Kristoffer Hartwig.

Der er tale om sociale madbestillinger, hvor brugere af appen kan ‘like’ deres lokale stamsteder, så deres venner kan få en god anbefaling, når de er i nærområdet. På samme måde kan man finde de lokales favoritter, når man selv er på farten.

Smag-butikker med fra start
Foreløbig har 15-20 Københavnske takeaways skrevet sig op. Smag-butikkerne i København (et madhus med kombineret catering, frokostordning, kostvejledning og take-away) var blandt de første takeaways, der kom i gang med StamSted. Indehaver Mads Persson fortæller, at hans medarbejdere gør hvad de kan, for at få kunderne til at bestille digitalt i stedet over telefonen:

”Vores kunder bliver mere værd for os, når de begynder at bestille med appen. De bestiller fra os oftere, samtidig med vi selv sparer tid på ordrehåndteringen. Vores kunder har taget idéen med stamkundekort til sig, og vi giver dem en bonus, når de indsætter penge. Det giver penge i kassen her og nu, samtidig med det forhåbentlig skaber loyalitet på sigt”, siger Mads Persson.

1 kommentar

Skriv et svar