Arkiver

Nyheder

Code.org – programmering skal på skoleskemaet

Alle elever på alle skoler, skal have muligheden for at lære at programmere – det er budskabet på Code.org. Dette bakkes op af prominente folk såsom bl.a. Bill Clinton, Mark Zuckerbeg og Richard Branson. Et spændende tiltag, som vi her på Trendsonline.dk gerne vil bakke op om!

Code.org er en non-profit foundation, som er dedikeret til at få uddannelse i programmering til at vokse. Visionen er, at alle elever på alle skoler skal have mulighed for at lære at kode. De mener, at datalogi og programmering bør være en del af pensum i undervisningen.

Ledere og trendsættere er enige om, at flere elever skal lære at kode, og flere giver deres mening til kende på Code.org. En af dem er Mark Zuckerberg:

“Our policy at Facebook is literally to hire as many talented engineers as we can find. There just aren’t enough people who are trained and have these skills today.“

Også Bill Clinton har udtalt sig:

“At a time when people are saying “I want a good job – I got out of college and I couldnt find one,” every single year in America there is a standing demand for 120,000 people who are training in computer science.“

[youtube width=”600″ height=”400″ video_id=”dU1xS07N-FA”]

Skriv et svar