Arkiver

Nyheder

Leikr får investering fra mobilentreprenør

Leikr fortsætter den gode stime! Mads Peter Veiby, der for tre år siden solgte mobilselskabet M1 til TDC, har valgt at investere i Leikr, som er et dansk designet GPS-sportsur, der skal tage kampen op med Garmin på markedet for sportsure.

”Jeg investerer i Leikr og går ind i bestyrelsen, fordi teamet bag har overbevist mig om, at produktet er så godt, at det kan slå de etablerede spillere på markedet. Desuden ser jeg samme type iværksætteri og engagement, som jeg selv mener, er nøglen til succes – uanset hvad du arbejder med”, siger Mads Peter Veiby.

Samtidig med Mads Peter Veibys investering har den oprindelige investor Seed Capital også valgt at investere yderligere i Leikr.

Leikr-uret i Barcelona
Nyheden om den nye investor og bestyrelsesmedlem kommer samtidig med, at Leikr-teamet præsenterer uret på Mobile World Congress i Barcelona mandag, hvor alle med interesse for mobilteknologi mødes.

”Det er en god nyhed at have med i bagagen til Barcelona. Med Mads ombord får vi tilføjet flere års erfaring i at gøre entreprenør-virksomheder til en succes og hans bidrag på det forretningsstrategiske vil hjælpe os videre”, siger Cristiano Cairo, direktør hos Leikr.

Mistede job lig med iværksætterdrøm
Teamet bag Leikr-uret er fem tidligere Nokia-medarbejdere, der mistede deres job, da Nokia lukkede udviklingsafdelingen i Danmark. De har siden knoklet på at kombinere deres sportsentusiasme med deres viden om mobilteknologi i de seneste 14 måneder. For nylig rejste de 250.000 dollars til den kommende lancering på det amerikanske marked. Det skete via såkaldt ’crowd funding’ på sitet kickstarter.com – en historie du også har kunnet læse her på sitet.

Om Leikr-uretLeikr-uret er kendetegnet ved som det eneste armbåndsur at kunne tilbyde farvekort, 2” farveskærm, simpel funktionalitet (alle info på samme skærm) og nem upload af trænings-resultater til Endomondo, når du kommer hjem. Leikr-uret mangler den sidste udvikling og kommer til salg snarest muligt.

Om Mads Peter Veiby
Mads Peter Veiby er iværksætter og har Lotto24 ApS, en af de første online lotto sites i Danmark, M1 A/S, en prisvindende billig mobiltelefon operatør, til den seneste Spilnu.dk, den første danske virksomhed med en gambling licens i Danmark.
Hos Trendsonline.dk er vi begejstrede for Leikrs nye investor, og vi håber at det kan give endnu et skub i den rigtige retning, som Leikr allerede er på vej imod.

Læs også:
Leikr får succes ved at bruge Kickstarter
Unikt dansk designet løbeur nu på Kickstarter

Skriv et svar