Arkiver

NyhederTechBBQ

Nu er vi klar med TechBBQ 2013

Foråret er på vej – fuglene begynder snart at kvidre (og tweete) – inden længe breder duften sig af en gennemstegt bøf og en grillet pølse – årets første grillfest nærmer sig og Trendsonline.dk krydrer den i samarbejde med Klaus Nyengaard, Esben Gadsbøll og Martin Bjergegaard, grillfesten med nogle af de stærkeste startups i Danmark.

D. 7 maj åbner vi dørene til årets startup event, og hvad der startede som en lille grillfest har udviklet sig til noget der endnu engang sætter startups på Danmarkskortet. Trendsonline.dk familie har udvidet sig markant og derfor bliver det i første omgang invite only, men om fjorten dage starter billetsalget til alle som føler sig overset eller glemt, hvis det er dig send en mail til os her, jeg vil til TechBBQ.

Klaus Nyengaard der tidligere har været group CEO hos JustEat, fortæller hvorfor vi er nødt til at have en event som TechBBQ.

“Vi bliver nødt til at hjælpe hinanden for at gøre Danmark til et vinderland inden for den digitale økonomi, og en del af det er et stærkt opstarts- og vækstmiljø for internetselskaber. Vi var nogle stykker, der i den forbindelse syntes der manglede en begivenhed, der kunne samle alle os med rødder i den danske internetbranche.”, siger Klaus og fortsætter

“Vi manglede den store årlige begivenhed hvor vi alle kom væk fra garagerne, kontorerne og check-in skranken i lufthavnen for at mødes, inspireres og se om der er nogle mennesker man skal arbejde sammen med. Heldigvis er det lykkedes for vi fire på bedste græsrodsbasis og med få midler og få sat et rigtigt godt program sammen, som giver et positivt billede af hvor meget der egentligt sker i vores lille andedam. Det bliver super, og jeg håber hele branchen støtter op om det”.

Martin Bjergegaard, der er co-founder af Rainmaking, en startup fabrik i København og London, med selskaber som bl.a. Betternow, Frokost.dk og Startupbootcamp i porteføjlen er helt enig.

Jeg elsker Danmark. Så enkelt har det ikke altid været. For en håndfuld år siden følte jeg, at for at være et internationalt og moderne menneske, måtte jeg hellere tage lidt afstand til mit beskedne lille fædreland. I dag forstår jeg, at jeg godt kan elske både Danmark og verden udenfor på samme tid. For Danmark har virkelig meget at byde på. F.eks. et ganske højt mål af ligestilling, selvironi, refleksion og medmenneskelig. Disse kvaliteter kan jeg i hvert fald godt savne nogle gange, når jeg er ude i den store verden. Men der er også malurt i bægeret. Vi skal op på en større klinge, sådan rent visions- og innovationsmæssigt.”, udtaler Martin og fortsætter

“Vi skal tage Danmark til det næste niveau. Det er vi iværksættere og teknologi-frontløbere i høj grad med til. Og derfor skal vi da have et årligt samlingspunkt. En dag hvor vi fejrer succeserne og de “helte” der står bag dem. Hylder dem på yderst udansk vis. Mens vi alle bliver inspirerede, udvider vores netværk og har det skideskægt. Målsætningen da vi gik i gang med planlægningsarbejdet var ganske enkel: “Denne dag skal være årets bedste dag for vores deltagere – medmindre de har fået deres første barn i år”. Kom med den 7. maj og fortæl os bagefter om det er lykkes.”

Der venter en tre retters menu til TechBBQ og dagen er delt op i tre afsnit, der hver især afspejler en del af den rejse som en startup skal igennem fra lancering til international ledestjerne. Nogle af de stjerner vi har fået fat i og som er bekræftet som kommer til TechBBQ er følgende:

Morten Østergaard, Morten Lund, Mikkel Svane, Lars Fløe Nielsen, Søren Halskov Nissen, Jimmy Fussing Nielsen, Peter Mühlmann, Jens Klartofte og mange mange flere.

“Der har været en helt enorm fed opbakning og vi glæder os virkelig så meget til dagen, Danmark har haft brug for denne event og nu er den her, dagen hvor startups kan få inspiration til at blive en af stjernerne på startup himlen”, siger Daniel Laursen afslutningsvis.

TechBBQ – Dinner is served!

Skriv et svar