Arkiver

Nyheder

Bestil og betal drikkevarer og mad via din smartphone

Det danske startup, Zerved, er en ny dansk app, der lader natklubber, teatre, fastfood-steder etc. tilbyde bestilling og betaling via gæsternes smartphones. Det er smart for både mobilkunderne og de traditionelle kunder, der begge opnår en hurtigere betjening.

En af forcerne ved Zerved er, at app’en kan bruges mange forskellige steder.

”For os har det været vigtigt, at man som bruger ikke skal til at downloade en app for hvert sted, man ønsker at handle over telefonen”, siger medstifter Martin Willer Tychsen.

På nuværende tidspunkt kan Zerved bruges på den økologiske suppebar SoupaNatural og Nørrebro Teater samt Betty Nansen Teatret.

Derudover har diskoteket, “The Gym” i Odense, testet systemet siden efteråret 2012 og været meget glad for det.

“I foråret kommer en lang række diskoteker/barer, stadions og fastfood-steder på i København, Odense og Århus”, supplerer Anders Rasmussen og Michael Moncur, som er de to sidste dele af trekløveret bag applikationen.

Øget service for gæsterne

Efter download af app’en viser den, hvilke nærliggende steder, der tilbyder Zerved.

Herefter vælger man det man ønsker – og betaler med dankort direkte på mobilen. En løsning der er lige så sikker som traditionel dankortbetaling og godkendt af NETS.

Man får en besked, når bestillingen er klar til at afhentning uden om den traditionelle kø i baren – eller når personalet er på vej ned til bordet med lækkerierne.

”Med Zerved har vi mulighed for at tilbyde vores gæster en ekstra service, så de kan springe køen over i baren. Det er en simpel løsning, som er nem at anvende for vores publikum og os – og er et fremsynet supplement til det traditionelle barsalg”, siger Betty Nansen Teatrets kommunikationschef Martin Biil.

Nemt at implementere

“Zerved har været super nemt at komme i gang med. Det gør det muligt for vores gæster at springe køen over når der er travlt. Meget smart, både for mobilkunderne, men også de traditionelle gæster, der bliver betjent hurtigere”, Siger Nicolai Japaelt, medejer af SoupaNatural.

Prøv selv

Synes du, det lyder interessant, så holder Zerved d. 15. marts et arrangement på Fugu Cocktailbar mellem kl. 17 og 18, hvor startups kan komme forbi og få en snak med folkene bag projektet. Her kan alle få halv pris på cocktails bestilt via Zerved.

zerved 3