Arkiver

EventsNyheder

Vinderen af IVÆKSTprisens Born Global 2013 i vækst

Den danske bestillings-app Zerved, var i sidste uge nomineret til en pris for “Årets Born Global” i et stærkt felt, og vandt i sidste uge IVÆKSTprisen 2013 for sin kategori. Trendsonline har skrevet om Zerved her, og om den investering der sikrede dem funding til dette efterår, og sidst da Zerved kunne fortælle Trendsonline om deres aftale med MasterCard.

Zerved_bornglobalTeamet bag Zerved har tænkt internationalt fra dag 1, og I går vandt de så Årets Born Global til IVÆKSTprisen 2013, der foregik ved Deloitte i København, hvor bla. Huxi Bach var konferencier.

“Vi er glade for prisen og den anerkendelse der følger med”, udtaler co-founder Michael Moncur, og fortsætter: “Vi har brugt utroligt mange kræfter på at starte op i udlandet, og det er enormt svært, når ens produkt har med pengeoverførsler at gøre.”

Zerved er en dansk udviklet app, der gør det muligt at springe ventetiden over i baren, ved at bestille og betale direkte på mobilen. Når personalet går i gang med bestillingen, modtager man automatisk en push-notifikation om, hvor man kan afhente sin bestilling – hvis den da ikke leveres til bordet.

For teamet bag Zerved har det været en essential del af konceptet, at brugerne ikke bare kan bestille, men også klare selve betalingen i app’en. Noget tyder på, at alt det hårde arbejde endelig bærer frugt.

Gode fremtidsudsigter og modtagelse på det udenlandske marked
Foruden det stabile fodfæste Zerved har opnået i Danmark – bla. med kunder som Parken og DR Koncerthuset samt en lang række andre kendte steder – så har teamet formået at få fodfæste på et langt større marked i England, Spanien og Sydafrika.

Lee Bartlett, som er virksomhedens engelske salgsdirektør, har bragt Zerved på alles læber i London, hvor app’en allerede kan benyttes på flere sushi-kæder og snart byens største teaterkæde, hvor mere end 3 millioner besøgende om året nu får mulighed for at forudbestille forfriskninger til pausen direkte på mobilen.

Ifølge teamet bag Zerved, som tæller 9 personer spredt over europa og Syd Afrika, ligger der mange muligheder i fremtiden. Prominente steder som Det Kongelige Teater har valgt at komme på Zerved, og store kendte fastfood-kæder samt europæriske stadions overvejer også at lade deres gæster få glæde af Zerved.

Trendsonline har fulgt IVÆKSTprisen 2013 og skrevet nogle artikler om “Årets Born Global” og den mere debatterede kategori “Årets Kvindelige Iværksætter”. Du kan se alle vinderne her.

Skriv et svar