Arkiver

Nyheder

Breaking news: Zerved får investering fra to engelske angels

Det dansk startup Zerved, der havde launchparty sidste fredag i København på FUGU bar fejrede ikke kun launch af deres app, men også at deres første investering var kommet i hus. Det drejer som kr. 350.000 fra to engelske angels der skal sikre at Zerved kan køre frem til næste efterår, her går de efter en større runde. Læs desuden vores tidligere artikel om Zerved

Zerved der er appen der skal gøre det meget nemmere at bestille drinks, det hele foregår fra ens smartphone, både bestilling, betaling og info om hvornår din drink er klar. Zerved har oplevet enorm stor opmærksomhed i det helt tidlige stadie og de forhandlinger de havde gang i sidst vi snakkede med dem er nu blevet skrevet under.

“Vi er i dialog med en lang række stadions, festivaller, klubber, restauranter og forlystelsesparker. Ca. 80 % vi taler med, vil have møde nr. to – og her har vi indtil videre oplevet, at næsten alle siger ja tak. Folk er vilde med det.”, udtaler Martin Tychsen begejstret til Trendsonline.dk

“A” person kommer ind i teamet
Når vi snakker med de erfarne startups, så siger de ensstemmigt at det handler om at få “A” personer ind i teamet når man skal lave sin første ansættelse. Her må man sige at Zerved har lyttet for de har fået kapaciteten Lee Bartlett, der bliver global salgschef hos Zerved. Han kommer med 18 års international salgserfaring og har været med til at markedsføre mange online platforme og desuden stor erfaring med salg i hele Europa, USA og Asien.

Zerved vil indenfor få måneder starte op i England og inden årets udgang USA. Lokale hjemmemarkeder som Skandinavien og det øvrige Europa vil blive penetreret i samarbejde med det nye salgsteam, som Lee Bartlett vil bygge op henover sommeren.

“Vi har lukket aftaler med over 10 natklubber og forlystelsesparker, så som Sommerland Sjælland, Den Glade Viking, Cafe Snik Snak, Barracuda, men dette er kun starten, og med tilgangen af investeringen og Lee, tegner det hele sig rigtig godt”, siger Martin Tychsen afslutningsvis til Trendsonline.dk

Der er kamp i dette space og flere forskellige spillere kommer til at konkurrere om markedet, vi krydser fingre for at det bliver de danske startups, heriblandt Zerved, der kommer til at vinde denne kamp

Tak for lån af billedet, der blev taget fredag til Zerved launchfest