Arkiver

Nyheder

Anerkendelse af danske startups

Serieiværksætteren Jesper Buch har fået æren af at blive udpeget som ’Young Global Leader’ (YGL) 2013 af World Economic Forum. Hos Trendsonline.dk sætter vi en ære i at fremme danske startups, og derfor synes vi også det er superfedt, når danske iværksættere får anerkendelse fra andre end bare startup-miljøet. Også Regeringen og Kongehuset har fået øjne op for de danske iværksættere.

Young Global Leaders (YGL) er et unikt forum bestående af mere end 700 ekstraordinære unge ledere, der deler forpligtelsen om at forme den globale fremtid. Hvert år gennemgår World Economic Forum tusindvis af nomineringer i jagten efter de dygtigste og mest inspirerende unge ledere, der skal være en del af YGL.  Dette unikke forum er Jesper Buch nu blevet en del af.

”Your nomination is in recognition of your record of professional accomplishments, your commitment to society and your potential to contribute to shaping the future of the world through your inspiring leadership”, skriver World Economic Forum til Jesper.

At Jesper Buch er blevet en del af dette eksklusive selskab er en fantastisk flot anerkendelse af alt det, som han har gjort for det danske startup-miljø.

Regeringen og Kongehuset anerkender danske iværksættere

World Economic Forum er ikke de eneste, der har fået øjne op for danske iværksættere.

Den danske regering udpegede i december et vækstteam for IKT og digital vækst. IKT og øget digitalisering i virksomhederne skal skabe vækst i Danmark, og vækstteamet skal komme med anbefalinger til regeringen. I dette vækstteam sidder bl.a. to danske iværksættere: Thomas Madsen-Mygdal fra Podio og Mette Lykke fra Endomondo.

Også Kongehuset har holdt et arrangement i november, Fredensborgkoncert for iværksættere, hvor bl.a. Tine Thygesen var inviteret:

Hos Trendsonline.dk synes vi det er fedt, at danske iværksættere får opmærksomhed, og vi håber at se meget mere af det!

Skriv et svar