Arkiver

Nyheder

Fixtr.dk – ny udbudsportal for private og professionelle

Med det nye danske startup Fixtr.dk kan du komme i kontakt med over 300.000 firmaer inden for mere 1000 forskellige erhverv. Så skal du have bygget en ny carport eller bleget tænderne, eller har du brug for et nyt tv til en garanteret konkurrencedygtig pris, så er der fremover én hjemmeside, hvor man kan klare det hele.

Fixtr.dk er en ny udbudsportal for både private og professionelle, og her er der praktisk taget ingen begrænsninger for, hvilke opgaver der kan sendes i udbud.

”På Fixtr.dk kan alle oprette udbud, uanset om man skal have gjort rent eller skal have skiftet udstødning på bilen. Her kan firmaet finde ny revisor eller et nyt rengøringsfirma – og meget andet. Vores store database sikrer den bedste mulighed for at få kontakt og tilbud fra de mest kvalificerede leverandører – uanset hvilken opgave man sender i udbud,” forklarer direktør Martin Sylvest Lavlund, der har en klar ambition om, at Fixtr.dk bliver danskernes foretrukne sted at indlede en handel.

Fixtr.dk har 314.000 firmaer i sin database, og de er fordelt på over 1000 forskellige erhverv. Det sikrer, at kundernes opgaver bliver udbudt til de helt rette firmaer. Og hjemmesiden rummer en lang række søgeredskaber, der hjælper kunderne med at indsnævre søgningen.

Martin Sylvest Lavlund fortæller til Trendsonline.dk, at han fik idéen til Fixtr.dk gennem sit arbejde som ingeniør, hvor han lavede mange tilstandsrapporter:

”Jeg har arbejdet i 10 år som ingeniør, hvor jeg så en masse byggesjusk, og det synes jeg var ærgerligt.”

Han forklarer, at når folk finder deres håndværkere i telefonbogen, er det meget begrænsede oplysninger, de har til rådighed, og derfor kan det let ende galt. Det råder Fixtr.dk bod på ved at give kunden faktuelle oplysninger om hver enkelt virksomhed, og samtidig skal virksomhederne også optræde i CVR-registret, hvor oplysningerne trækkes fra. Det gør det hele mere sikkert for kunden.

Søgeredskaberne på site giver mulighed for at stille en lang række krav til de firmaer, man vil invitere til at byde på sin opgave. For eksempel kan man vælge ud fra geografisk placering, antal af medarbejdere, firmaets alder og overskud de seneste år. Desuden er der eksempelvis også mulighed for at fravælge specifikke firmaer, som man eventuelt tidligere har haft en dårlig oplevelse med.

Det tager kun få minutter at oprette et udbud på Fixtr.dk. Herefter kontakter Fixtr.dk en række af de firmaer, der opfylder kravene, og dermed er kontakten etableret. Nemt og enkelt for både udbyder og firmaer.

Foreløbig dækker Fixtr.dk hele Danmark, men på længere sigt er det hensigten at udvide databasen med udenlandske virksomheder.

”Fixtr.dk skal fremadrettet ud over landets grænser, så danskerne også kan få tilbud fra udlandet. I Tyskland bygger de billige boliger og i Sverige er tandlæger f.eks. billige, så det er jo superoplagt, også at få tilbud derfra,” udtaler Martin Sylvest Lavlund til Trendsonline.dk.

Dermed vil danske kunder også få mulighed for at indhente tilbud fra udenlandske firmaer og på den måde i endnu højere grad være sikret, at deres opgave løses til markedets bedste pris.

2 kommentarer

Skriv et svar