Arkiver

Nyheder

Trendsonline.dk støtter dit crowdfunding projekt

Kickstarter, Booomerang, Indiegogo og mange andre danske som udenlandske crowdfunding platforme vinder frem, dette ser flere og flere danske startups som en mulighed for at få skabt fundament og kapital til deres projekter og det vil vi selvfølgelig gerne støtte op om.

Derfor har vi på Trendsonline.dk undersider gjort plads til at embedde et projekt om ugen. Vi vil selvfølgelig gerne støtte så mange danske projekter som overhovedet muligt og hvis dit projekt kan puttes i kassen, tech / online / IKT, så er du på listen. Har du sådan et projekt og kan du overbevise os om du kan puttes i kassen, så har vi et netmedie med rigtig mange besøgende hver eneste dag.

Det første projekt vi har valgt at ligge ud er Vavuud Windmeter, som vi også skrev om I forrige uge. Det er et projekt der er startet til en Startup Weekend i København og som nu er endt som et dansk crowdfunding projekt på Kickstarter, og de er allerede kommet så langt at deres projekt er funded.

Desuden prøver vi jævnligt at highlighte nogle af projekterne og fortælle om historien bag og hvad de har fået ud af at bruge disse platforme.

Dette er et naturlig skridt for os, og vi håber at vi kan være med til at give startups endnu bedre chancer for at få succes. Hvis det er noget for dig så kontakt os på mail eller via de sociale medier.

1 kommentar

Skriv et svar