Arkiver

Nyheder

Så nærmer Startup Weekend sig

Nu er vi kommet til den tid hvor flere hundrede river en weekend ud af kalenderen og bruger den sammen med en massevis af andre iværksættere. helt nøjagtig bruger man fra fredag til søndag 54 timer på at prøve en idé af eller hjælpe andre med deres idé. Denne gang er der en Startup Weekend i Aarhus og en i København, begge weekends har valgt et tema og for Aarhus er det Health og i København er det Media, læs vores artikel da Startup Weekend Media blev offentliggjort.

Denne uge og weekenden med vil vi publicerer en hel del indhold der giver indblik i hvad Startup Weekend er og hvad andre har fået ud af at deltage. Og når vi kommer til Startup Weekend, vil vi lave en række artikel fra både Aarhus og København. København dækker vi massivt med flere journalister hele weekenden og Aarhus dækker vi på finaledagen.

“Der er mange tilmeldinger fra medieverdenen, pt. er der ikke kommet så mange programmører og designere, men sådan er det vist altid ved denne form for events.”, siger Signe Jepsen, der er en af organisatorerne fra Startup Weekend Media og fortsætter

“Vi har et flot lineup og der kommer flere spændende personer fra medieverdenen bl.a. Mads Kristensen fra Berlingske Medier”

Hvis du ikke ved hvad Startup Weekend er, så kig I nogle af vores tidligere artikler her: Artikler om Startup Weekend

1 kommentar

Skriv et svar