Arkiver

Nyheder

Newsfix skal samle betalingsnyheder

For tiden støder man oftere og oftere på en betalingsmur, når man vil læse nyheder på nettet. Derfor har Kristian Nygaard Jensen, programmør med dagligt arbejde på tv2.dk, fået en ide. Han tror nemlig ikke på, at folk vil betale til hvert enkelt mediehus for at læse deres nyheder. Derfor skal de samles:

”Jeg fik ideen fra radioen, hvor de omtalte betalingsmure. Og så har jeg derefter fået inspiration fra eks. Netflix,” forklarer Kristian Nygaard Jensen.

Han har nu samlet et hold på ni-ti mand på Startup Weekend Copenhagen Media, der de næste to dage skal arbejde på at udvikle en model for et site, hvor man kan få et nyhedsoverblik fra flere udbydere på samme tid. Tanken er så, at man ved at betale til sitet kan få adgang til at læse nyheder fra en lang række nyhedsudbydere.

Det er tanken, at både nationale, men især også lokale nyheder skal være tilgængelige på sitet – og Kristian Nygaard Jensen ser heller ingen grund til ikke at sigte mod også at kunne levere globale nyheder.

Vi følger op på Newsfix senere.

Skriv et svar