Arkiver

NyhederPodcast

Bootstrapper #8 – StartupZoo – et dynamisk iværksættermiljø

I denne udgave af Bootstrapper er vi på besøg hos StartupZoo, der er et nyt kontorfællesskab for iværksættere i Silkeborg. Thomas Hansen og Steen Olsen, der er founders af virksomheden StartupZoo, har en lidt anderledes tilgang og tanker omkring fremtidens kontorhotel for iværksættere. De mener, at leje af kontor skal være mere dynamisk og sammenligner deres koncept med en fitnesskæde, hvor man med et medlemskort kan bruge alle kædens fitnesscentre. Men hvordan har de tænkt sig at skrue forretningen og konceptet sammen?

Hør bl.a.:
– Hvordan opstod ideen til StartupZoo, og hvor adskiller konceptet sig fra andre kontorfællesskaber?
– Hvordan har Thomas og Steen tænkt sig at skalere virksomheden til i løbet af få år at blive en international kæde?
– Og hvor får de pengene fra til noget, der umiddelbart ligner et kapitalkrævende forretning?
StartupZoo åbner for sine lejere den 1. maj 2013 og indvies officielt ved en reception den 3. maj. Vi skulle hilse at sige fra Thomas og Steen at alle er velkomne til at kigge forbi! Læs mere om StartupZoo på www.startupzoo.dk

God fornøjelse med dette podcast, hvor værterne er Daniel Laursen fra TrendsOnline og Jesper Christiansen fra FreemarketingNow.com

StartupZoo et dynamisk iværksættermiljø

[styled_box title=”Subscribe / Download podcast” color=”gray”]

[/styled_box]