Arkiver

Nyheder

Findroommate går på boligjagt i Sverige

Det danske startup Findroommate.dk har gennem flere år skabt kontakt mellem tusinder af boligsøgende og potentielle udlejere i Danmark, der leder efter en bofælle. For fremtiden vil det nu også være muligt at finde et ledigt værelse i Sverige, efter udlejningsportalen har udvidet til nabolandet.

Som studerende er det sjældent nemt at finde en ny bolig, og søgningen bliver ikke nemmere, hvis budgettet samtidig er stramt. Hos Findroommate.dk har det gennem flere år været muligt at finde en billig boligløsning i form af en bofælle at dele udgifterne med. Indtil videre har brugerne af udlejningsportalen haft nem adgang til at søge eller udleje et ledigt værelse i de danske byer, og fremover får de mulighed for det samme i Sverige.

Efter at have oplevet stor vækst har Findroommate.dk åbnet en svensk version af hjemmesiden som et naturligt led i virksomhedens planer om udvidelse. Den nye side, Findroommate.se, vil fungere ligesom den danske og formentlig trække et lignende stort antal brugere til sig. Flere unge benytter i dag muligheden for at dele en bolig, og der er i øjeblikket mange tusinde brugere på Findroommate.dk, der især søger eller udlejer værelser i de store studiebyer som København, Aarhus og Odense.

Findroommate.dk og Findroommate.se kan brugerne oprette en profil, så både lejere og udlejere kan lære hinanden lidt at kende, før de tager kontakt – og før de vælger at flytte sammen. Derefter foregår boligsøgningen ganske enkelt ved at både lejere og udlejere kan søge i profilerne efter nogen, der matcher i behov og interesser. Når de har fundet hinanden, er det bare at flytte sammen. Den danske side benyttes hovedsageligt af danske studerende, men er også en mulighed for udenlandske af slagsen. Et stigende antal unge svenske studerende søger eksempelvis bolig i København via Findroommate.dk.

På Trendsonline-redaktionen synes vi, det er rigtig godt gået og vi håber, at vores svenske naboer tager godt imod Findroommate!

1 kommentar

Skriv et svar