Arkiver

Nyheder

Breaking news: Lars Dalgaard bliver general partner hos Andreesen & Horowitz

Den danske iværksætter Lars Dalgaard træder ind i rollen som General Partner hos et af verdens største venture capital fonde. Det er Lars der har bygget SuccesFactor fra en lille startup til en succes og denne succes blev sidenhen til et salg til SAP på flere millarder i midten af 2011.

Lars er et unikum der passer perfekt til Andreesen Horowitz profil, som de skriver i pressemeddelelsen så handler venture capital ikke om modeller og teorier, det handler om at eksekverer og her er Lars Dalgaard unik og passer perfekt som general partner hos dem.

For dem der ikke kender Andreesen Horowitz så kan vi nævne navne som Twitter, Facebook, AirBnB, Foursquare for at nævne nogle af de selskaber de har været involveret i.

Det er virkelig en flot bedrift og hvad der startede på CBS i København har nu givet ham en central plads i startupmiljøet på verdensplan. Og vi håber virkelig på at dette kan regne tilbage til Danmark hvis ikke med direkte investering, så bare det fantastiske netværk og viden han opbygger i denne nye ledende position hos et af verdens største VC firmaer. Vi har ham ihvertfald på listen til næste års TechBBQ og vil gøre rigtig meget for at få ham med næste gang vi holder grill-fest.

Hvis du vil vide mere om SuccesFactors historie, så se dette indlevende interview af Martin Thorborg med Lars Dalgaard før han solgte SuccesFactor til SAP.

Opdateret 31. maj kl. 8.02

andreesen_1

Skriv et svar