Arkiver

BusinessNyheder

Peter Colsted ny CEO i Secunia

Peter Colsted er den nye CEO i Secunia

Danske Secunia, der specialiserer sig i digitale sikkerhedsløsninger, har i dag offentliggjort ansættelsen af Peter Colsted som ny CEO.

Fra den 1. juli hedder den nye CEO i Secunia Peter Colsted. Det blev offentliggjort mandag på Secunias hjemmeside.

Peter Colsted forlader dermed sit sæde som Senior Director EMEA Specialist Sales i Microsoft, hvor han har siddet i de sidste 4,5 år og blandt andet været ansvarlig for at at starte og udvikle nye forretninger for Microsoft i Europa, Mellemøsten og Afrika. Samlet set har Peter Colsted været i Microsoft siden 2000.

“Secunia er en fantastisk virksomhed med en fremragende teknologi og er kendt i industrien for sin kompromisløse kvalitet i deres research. Det virksomheden tilbyder passer perfekt med behovene i et hurtigt voksende og globalt vulnerability management marked, og jeg ser frem til at lede og være en del af den fremtidige succes i Secunia,” udtaler Peter Colsted i den officielle pressemeddelelse.

I bestyrelsen er man glad for at have fundet en leder af Peter Colsteds kaliber, som det beskrives af bestyrelsesformand Jesper Johansen.

“Med hans mange års erfaringer med executive management og leder erfaring i den internationale IT industri, er jeg sikker på, at Peter er den rigtige person til at lede og definere Secunia fremover.”

Peter Colsted afløser Niels Henrik Rasmussen, der er grundlægger af Secunia og har været fungerende direktør, siden bestyrelsen og daværende administrerende direktør Thomas Zeihlund blev enige om at gå hver til sit i april.

Skriv et svar