Arkiver

Nyheder

Conferize vækster og er klar med næste version

Conferize der sidste år fik investering fra Accelerace og en række private angels, er kommet med en helt ny version af deres webtjeneste.

Conferize vil gerne være det, som Netflix er for film og Spotify for musik, en defacto webservice for hver deres industri, det er præcis det som Conferize prøver at blive for konferencer og events.

“Hvis vi får de rette vilkår til at eksekvere på vores planlægning og vækststrategi, går vi mod en exit på potentielt 1/2 milliard dollars”, sagde Martin Ferro-Thomsen til os tilbage i oktober sidste år, se artiklen her.

Det er ca. et år siden de fik investeringen og Conferize er blevet mere og mere udbredt på konferencer rundt i verden og har på nuværende tidspunkt samlet over 20.000 indlægsholdere fra omkring 5.500 events. Med over 1,5 millioner events er der muligheder for yderligere vækst.

“Vi synes at den nye Conferize beta er et rigtig stort skridt frem i den rigtige retning som vil give os mulighed for at skalerer så vi kan ramme alle konferencer gennem vores freemium forretningsmodel”, udtaler Martin Ferro-Thomsen

Der er mange spillere på dette område, men vi stemmer på Conferize og hele deres approach med at have information tilgængelig om konferencen før under og efter denne. I denne nye version er Conferize i følge Martin, blevet meget bedre til at identificere det relevante indhold og præsentere det på en ny og engagerende måde.

Embedded præsentation fra konferencen
Med Conferize Conferize Highlight Player får man et helt nyt og visuelt overblik fra konferencen, se et eksempel TechBBQ nedenfor, playeren tager indhold fra Twitter, Instagram, Youtube, Slideshare og meget mere og giver desuden bloggere, medier og andre content-providere mulighed for at embedde highlight fra konferencen.

Som bruger af Conferize håber vi de får succes, for det er virkelig et brugbart værktøj før under og efter konferencen, som vi helt sikkert kommer til at bruge igen til næste års TechBBQ.

[iframe width=”600″ height=”340″ src=”http://share.conferize.com/player?techbbq-2013″]

Skriv et svar