Arkiver

Nyheder

Lær markedsføring og PR på nettet

Læring online er blevet en megatrend. Kurser og træningsprogrammer på nettet er blevet en naturlig ting i hverdagen for virksomheder og privatpersoner, og nu er et nyt dansk koncept slået igennem. Det tilbyder træning og undervisning i PR, sociale medier og online markedsføring, og det er der et kæmpe marked for, fortæller stifteren af MyPressWire Academy. Et koncept der garanteret kan hjælpe mange startups.

Læring er mest effektiv, når den er så tæt på hverdagens arbejdssituation som muligt. Det gælder ikke mindst inden for markedsføring og PR. En række tips, en dybdeborende artikel om netop den arbejdsopgave man sidder med, kan vende et problem til en succes, og det giver grobund for målrettet læring.

MyPressWire Academy henvender sig til iværksættere, virksomhedsejere, ansatte i marketingsafdelinger og andre der ikke lige har tid til at tage en ny uddannelse, surfe nettet rundt og finde ny inspiration til at nå deres målgrupper. Noget der sikkert lyder genkendeligt for mange startups med en travl hverdag.

www.mypresswireacademy.com kan man få adgang til en omfattende samling af viden, værktøjer og how-to-guides i en samlet pakkeløsning, forum, webinarer, foredrag og kurser, og der er gjort parat til de første videokurser.

Rene Hjetting har arbejdet med PR- og markedsføring for en lang række virksomheder. En stor del af hans tid er gået med at afholde kurser landet over, og det er den proces han nu har strømlinet. Al den viden som hans kurser har givet ham om danske virksomheders problemer og successer med markedsføring og PR, er koncentreret i de artikler og undervisningsmoduler, man kan finde på MyPressWire Academy.

”Gennem mange år har jeg haft hjulpet mange kunder med PR, men også andre former for markedsføring og alle de råd jeg har givet og giver, og de forskellige menneskers historier og hvad de gør og har gjort vil jeg gerne samle et sted til fordel for alle medlemmerne af MyPressWire Academy,” siger Rene

Så mangler dit startup inspiration indenfor PR- og markedsføring, er det måske værd at se nærmere på MyPressWire Academy.

Updateret: kl.16.09

Skriv et svar