Arkiver

Nyheder

Netværksmøde for kvinder

Tidligere arrangement i Geek Girl Danmark regi. Foto: Aline TalatinianTidligere arrangement i Geek Girl Danmark regi. Foto: Aline Talatinian

Tirsdag den 11. juni arrangerer netværksgruppen Geek Girl Danmark et særligt sommerarrangement, der sætter fokus på iværksætteri blandt kvinder.

Med plads til 80 deltagere og allerede 50 tilmeldte er der god opbakning til Geek Girl Danmarks kommende arrangement i Huset KBH.

Programmet for aftenen fokuserer på iværksætteri, og hvilke do’s and dont’s man som kommende og igangværende iværksætter skal være opmærksom på.

“Det er en inspirationsaften, hvor entreprenører, og folk der arbejder med entreprenører, fortæller om de vigtigste ting at tage med som iværksætter,” fortæller arrangør Henriette Weber.

Arrangementet er udelukkende for kvinder, og aftenens talere er også alle sammen kvinder. Henriette Webers erfaring er nemlig, at kvinder netværker anderledes, når mænd ikke er til stede. En af årsagerne er også at forsøge at få flere kvinder ind på iværksætterscenen.

“Det er klart en del af det. Jeg har været til mange tech-konferencer og med alt respekt, så er det gamle mænd med en masse kloge ord, eller 25-årige drenge der har solgt deres virksomhed til Yahoo,” siger Henriette Weber.

Introducerer ny mentor-ordning

Ved sommerarrangementet er planen desuden at introducere Geek Girl Danmarks nye mentorordning.

“Vi har store ambitioner for mentor-ordningen, som er meget inspireret af Berlin Geekettes’ tilsvarende, men vi starter i det små denne aften, hvor interesserede mentorer eller mentees kan skrive sig op,” siger Henriette Weber.

Der er altså masser af ting på programmet denne sommeraften i Huset KBH, hvor der også er sat tid af til debat blandt deltagerne. Foruden et hyggeligt arrangement håber Henriette Weber på at kunne puste lidt til deltagernes iværksætterlyst.

“Håbet er, at vi kan hjælpe de små iværksætterspirer lidt tættere på deres mål. ikke nødvendigvis, at de skal gå derfra og starte virksomhed, men at vi måske har sparket dem lidt tættere derpå.”

Skriv et svar