Arkiver

Nyheder

Breaking news: Graduateland får millioninvestering fra Accelerace

Graduateland annoncerer i dag en investering i et millionbeløb fra Accelerace og hos Trendsonline.dk er vi de første der breaker denne historie.

En investering til Graduateland har været længe på vej og lange forhandlinger med andre investeringsfonde endte med at det var Accelerace, der kom med det bedste bud og viste at de kunne være den perfekte partner for at et af Danmarks mest spændende startups Graduateland kan vækste yderligere.

Der var også andre konstellationer i spil med eksterne angels og investeringsfonde, men her kunne Graduateland og VC ikke blive enige om hvilke terms der skulle investeres efter.

“Vi er utrolig stolte og glade for at Accelerace har valgt at funde os. Deres hjælp betyder at vi kan accelere vores produkt og skubbe forbedringer af vores ydelser endnu hurtigere igennem”, siger Jens Reimer Olesen til Trendsonline.dk

Graduateland, der var med i sidste års program i Accelerace og siden har haft Jesper Knudsen med fra Accelerace i bestyrelsen, har været en yndling hos Accelerace. Da vi snakkede med Jesper i starten af i år, lagde han heller ikke skjul på der var noget på vej. At der skulle gå fire måneder siden vi snakkede med ham og til i dag hvor de står med en afklaring, tyder på at alle modeller for en konstellation har været bearbejdet grundigt med Accelerace hjælp.

“Graduateland er nok det selskab i Accelerace’s historie som er kommet længst med egne midler. Det skyldes udelukkende deres evne til at bygge salg ind i organisationen fra første dag, noget som mange andre iværksættere kunne lære noget af”, siger Jesper Knudsen til Trendsonline.dk og fortsætter.

“Med dette udgangspunkt skal de ikke ud at bevise investorer om at de kan tjene penge på deres services, men blot hvor mange! Vi glæder os i Accelerace til at forsætte det gode samarbejde med Graduateland teamet”

Er bootstrapping ikke godt i VC øjne
Har Graduateland manglet en blåstempling fra angels, seed investering eller lign, og har det at bootstrappe vores en ulempe for dem? For os virker det ikke logisk at en af Danmarks mest lovende startups med et unikt salgsfokus ikke kan finde penge hos nogle af de etablerede investeringsfonde. Der må virkelig have været en forskellig valuation og terms, siden dette ikke kunne lade sig gøre. Man kan sætte et spørgsmåltegn ved om kunder og salg ikke er bedre end en angel der har smidt penge efter et startup.

Godt der er Accelerace
Hos Trendsonline.dk er vi glade for det er lykkedes Jens og resten af teamet at finde penge til de næste skridt der skal tages, og vi er sikre på at når de har bevist at de kan komme endnu videre med millionerne fra Accelerace, så står de med endnu bedre kort til en Serie A investering når denne kommer, for det skal den nok.

graduateland_team