Arkiver

Nyheder

Autoparts24 vinder pris for bedste startup ved Accelerace Investor Day

Autoparts24 vandt i dag prisen for bedste startup ved Accelerace Investor Day via afsteming blandt de fremmødte investorer og deltagere.

Markus Priees og Søren Nielsen lavede en solid præsentation, hvor det ikke var flotte slides, men imponerende resultaterne som gjorde udslaget.

Autoparts24 har etableret sig som Europas største online reservedelslager af brugte bildele. Temaet har opbygget et netværk af 100 profesionelle autoophuggere, hvis varelager er forbundet til Autoparts24s webshop. Webshoppen er multisproget, med Danmark og Tyskland som hovedmarked og kunder fra alt mellem Europa, Kina, Afrika til USA.

Autoparts24 blev tidligere i år kontaktet af eBay Tyskland, da de har brug for et større udvalg af produkter til at møde kundernes efterspørgsel. Aftalen med eBay betyder at den nuværende omsætningen på DKK 4 million forventes at blive 4-5 doblet.

Vi forsøger at få et interview i stand med founderne af Autoparts24 for at høre deres historie og hvordan de har bygget deres startup op til den succes de har i dag.

1 kommentar

Skriv et svar