Arkiver

EventsNyheder

Accelerace Investor Day: Samling for det danske investor-miljø

Accelerace afholder den 18. juni endnu engang Accelerace Investor Day – stedet at være for early-stage startups, der søger inspiration, eller investorer, der skal finde det næste startup at investere i.

18 udvalgte startups fra Acceleraces acceleratorprogram skal pitche deres idé for gruppen af investorer samlet til Accelerace Investor Day den 18. juni 2014 kl. 13-17 på Elefanten, som mødes to gange om året for at høre gode pitches og mødes med andre danske investorer.

Tilmeld dig her

Investorer og partnere deltager gratis på dagen, og gæster betaler kr. 300,00 for adgangen til en dag med startup pitches og investorer.

18 udvalgte startups pitcher for det danske investornetværk

Blandt de 18 startups, som Accelerace har udvalgt til at pitche til deres Investor Day er den danske signeringsløsning Penneo, der er i fuld gang med at udbrede deres digitale signeringsteknologi i Europa, sammen med online lånplatformen Lendino og danske Magick, der arbejder med online valutahandel og deltog i  Nordic Venture Forum med et vinder-pitch.

Et andet Accelerace-startup er det serbiske life-saver startup Teleskin, der vandt finalen i Europas største konkurrence for iværksættere i Esbjerg – Next Step Challenge. Du kan se billederne fra finalen, hvor Teleskin vandt, her.

En anden finalevinder er Hello World Mobile, der vandt årets Guldæg 2012 og efter at have modtaget 3,7 millioner i tilskud fra den statslige Markedsmodningsfonden, nu er ved at installere deres software på den første internationale operatør i Norden.

Læs mere om de 18 lovende Accelerace-startups her.

Hvem er Accelerace?

Se mere fra Accelerace Investor Day Winter 2014 herunder:

Accelerace er Skandinaviens største acceleratorprogram der arbejder med early-stage startups inden for områderne IT, Life Science og Industrial, hvor Accelerace hjælper med støtte og rådgivning og med finansiering til de bedste startups.

Accelerace Investor Day fejrer Accelerace startups ved at udvælge en gruppe af de bedste startups, som skal pitche for det danske investor-miljø.

Læs tidligere artikler fra Accelerace Investor Day på Trendsonline.dk:

Accelerace Investor Day: De bedste startups foråret 2013
Autoparts24 vinder pris for bedste startup ved Accelerace Investor Day

1 kommentar

Skriv et svar