Arkiver

Nyheder

Trendsonline søger praktikant til digital formidling

Trendsonline.dk søger praktikanter, der kan være med til at sætte endnu mere skub under vores udvikling. Vi har været igang siden 2010 og har i dag et medie med mange tusinde besøgende hver uge. Vi har et advisoryboard bestående af bl.a. Berlingske Mediers tidligere digitale direktør, Mads Vad Kristensen, formanden for danske online medier, Jon Lund, Nikolaj Opstrup og Oli Olsen med iværksættererfaring.

Vi prøver kontinuerligt at forny og forbedre trendsonline, og det kræver ekstra hænder og kompetencer.
Så er du verdensmester til at formidle og vil du skrive om de kommende startups? vil du være med til at forme og disrupte medieindustrien og er du selvkørende og elsker at finde nye historier, samt er udadvendt og kan lide at snakke med mennesker?

Så er dette job noget for dig! Se jobopslag her

Birgitte Svejvig er nuværende praktikant, hun udtaler:

“Jeg har i de sidste fem måneder været i praktik hos Trendsonline.dk, og det har virkelig været superfedt og ikke mindst lærerigt. Hver dag har budt på nye udfordringer, og mit arbejde har været meget alsidigt – det er dog især mine evner inden for skriftlig formidling, der er blevet styrket. Interviews af personer fra startup-scenen har også fyldt en del, og det har nok været det, jeg personligt har brændt mest for – her er der i den grad mulighed for at suge viden til sig! Her er højt til loftet, og som praktikant hos Trendsonline.dk optræder du på lige fod med resten af teamet.”

Birgitte Svejvig, kandidatstuderende ved Informationsvidenskab, Aarhus Universitet.

Skriv et svar