Arkiver

Nyheder

Jon Lund er ny COO i Memit

jon lundJon Lund bliver ny COO i Memit.

Det danske sociale vidensdelingssite Memit opruster og har i dag offentliggjort ansættelsen af Jon Lund som den nye COO i startuppen.

Mandag morgen kom det frem, at Jon Lund, der, foruden sin plads i Trendsonlines advisory board, er kendt som medieblogger i Politiken og formand for Danish Online News Association, indtager den nyoprettede stilling som Chief Operations Officer med særligt ansvar for medier, kommunikation og PR i det danske sociale vidensdelingssite Memit.

“Jeg har samarbejdet med memit på sidelinien det sidste halve år, og er i den periode blevet mere og mere sikker på, at memit kan noget som ingen andre kan, og som der virkeligt er brug for. Og jeg glæder mig helt vildt til at være med til at rulle det ud og – håber jeg – skabe en ny danske internet-succes,” skriver Jon Lund selv om ansættelsen på sin blog.

Jon Lund gætter selv på, at ansættelsen skyldes hans ekspertviden om medieverden samt hans erfaring med både at styre organisationer og at tænke og eksekverer strategier.

Også hos Memit er der glæde over det nye medlem i ledelsen, hvor CEO Jan Futtrup-Kjær ligesom Jon Lund har kommenteret ansættelsen i et blog-indlæg.

“Jeg ser især frem til at have Jon med på teamet til at pushe Memits medielle bestræbelser, præsentere vores unikke værktøjer og løsninger for udgivere – både online og i print. Og over hele verden.”

Fremover vil ledelsen i Memit altså bestå af CEO Jan Futtrup-Kjær, CTO Rune Alblas og så Jon Lund som COO. Sideløbende med forpligtelserne i Memit vil Jon Lund uden ændringer holde fast i sine andre roller som moderator, foredragsholder, konferencearrangør, skribent i Politiken, blogger og altså formand for DONA.

“Det fortsætter jeg altsammen med, bare med delvist andre kasketter på hovedet,” skriver han.

 

1 kommentar

Skriv et svar