Arkiver

Nyheder

Click a Taxi åbner kontor i New York

Der er fart over feltet for danske Click a Taxi, der netop har åbnet kontor i London og nu vil være det foretrukne system for taxaer i 5000 byer.

Der er penge i at servicere taxa-branchen. Det er i hvert fald, hvad man kan konkludere, hvis man ser på Click a Taxi, der siden 2010 har gennemgået en voldsom udvikling. Det der oprindeligt startede som en ny måde at bestille taxa på er nu blevet til en komplet løsning for taxa-selskaberne.

“Vi har blandt andet udviklet nye services til taxaselskaberne, som gør mere end blot at levere ture til selskaberne. Den diamentrale modsætning til de store skærmsystemer, som de bruger idag,” fortæller CEO i Click a Taxi Søren Halskov Nissen.

Derfor er Click a Taxi også klar til at blive det foretrukne system for taxaer i 5000 byer – et system, der ifølge Søren Halskov Nissen både er billigere og mere højteknologisk end konkurrenternes. Eksempelvis kan systemet informere chaufførene om, hvor trafikken er størst og kontakte de chauffører, som er offline, når det bliver rigtig travlt. Det eneste chaufførene behøver er deres smartphone og altså Click a Taxis app.

“Og så har vi også introduceret et cloudbaseret callcenter i Rumænien, som selskaberne kan købe sig adgang til. Enten kan vi tilbyde hele pakken og simpelthen overtage det arbejde, eller også kan de sende deres kunder videre, hvis der bliver rigtig travlt på kontoret. Vi kender det jo fra København. Hvis det pludselig begynder at pisse ned, så bliver telefonerne overcrowded, men så kan selskaberne automatisk sende de ventende kunder videre til os, så vi kan servicere dem i stedet for at de skal vente i telefonen,” forkalrer Søren Halskov Nissen.

Udviklingen i selskabet har også betydet, at man stille og roligt begynder at udvide med kontorer i udlandet. Søren Halskov Nissen er netop vendt hjem fra London, hvor han har været med til at åbne et nyt kontor, men ambitionerne rækker også længere end blot til London.

“Vi forventer at åbne et kontor i New York i slutningen af året, og så Paris og Berlin inden næste sommer, hvis vi kan få fundingen hjem.”

1 kommentar

Skriv et svar