Arkiver

Nyheder

Hack / Hackers kommer til Danmark

Startup Weekend Media tilbage i April var en stor succes og nogle af folkene bag tager Hack / Hackers der er et verdensomspændende event til Danmark, første event kommer til at foregå den 20. august i Foundershouse, København.

“Der er virkelig god grund til at forbinde programmører, designere og journalister, for sammen kan de skabe magisk formidling. Men i dag er der næsten ingen kontakt mellem disse grupper i Danmark.”, udtaler Signe Damgaard Jepsen til Trendsonline.dk

Det er to stolte organisers der lancerer det danske chapter af den globale non-profit græsrodsbevægelse Hacks/Hackers – en organisation, som verden over beskæftiger sig med krydsfeltet mellem teknologi og journalistik.

Gruppen er dog bredere end bare teknologer og journalister. Gruppen tæller også folk med evner indenfor design, storytelling, statistik, data, fysik, produkter er velkomne.

“Vi tror på, at det er når vi går sammen, om at vi kan skabe noget, som verden har brug for – ved at forbinde vores evner, præcis som vi så det ved Startup Weekend Media, som kan vi komme frem med projekter der virkelig kan være banebrydende”

Hack / Hackers regner med at afholde fire events plus et større hackathon om året, det første Meetup har fokus på at lære hinanden at kende og begynde at tegne linjerne og de to initiativ tagere Nikolaj Opstrup og Signe Damgaard håber på der dukker mange op.

Hvis du er interesseret i dette kan du deltage til arrangementet d. 20 august i Foundershouse København,

Tak for lån af billede fra Ernst Poulsen

Skriv et svar