Arkiver

Nyheder

Minbildinbil.dk er klar med den første danske P2P biludlejningstjeneste

Nu er den første P2P biludlejningstjeneste klar i Danmark og Minbildinbil vandt kapløbet foran Gomore.dk. Minbildinbil lancerede i sidste uge deres tjeneste der længe har været i beta, men er endelig klar til at åbne dørene og tage kampen op om biludlejning på en helt ny måde.

Bag MinbilDinbil sidder der et hold af tre dedikerede iværksættere  – og virksomheden er en del af inkubatoren Founders.as.

“Som den første private biludlejnings service i Danmark, er vi stolte af at kunne skabe mere deleøkonomi i Danmark. Vi tror på at vi kan skabe en markedsplads, som kan gavne samfundet og den enkelte, ved at tilbyde en mobilitet for folk som ikke har bil, og samtidig hjælpe bilejerne.”, udtaler Stefano Zorzi til Trendsonline.dk og fortsætter.

“Ved at deler man bilerne, kan vi både nedsætte CO2 forbruget, forbedre bymiljøet og gavne den lokale økonomi. Vi tror på en fremtid, hvor biler parkeret på gaden, kan blive delt af mange mennesker. Vi mener at deling af de eksisterende resourcer, er en smart måde at nedbringe forbruget til gavn for både samfundet og miljøet.”

Minbildinbil kommer til at fungere præcis ligesom Airbnb, hvor man kan liste sin bil og selv sætte pris, ledighed, og beskrivelse. Herefter kan man udleje den, når den holder stille. Hvis man har brug for en bil, kan man søge på ledige biler i ens eget område, og igennem en online booking kan man så reserve en bil. Ejeren har altid fuld kontrol, og kan altid vælge at afvise en anmodning.

“Vi åbnede op for vores nye side i slutningen af sidste uge, og har allerede haft en række successfulde udlejninger. Vi har allerede biler fra de fleste større byer i landet (blandt andet Aarhus, Aalborg, Slagelse, Ringsted og selvfølgelig København), og arbejder stadig på at øge udbuddet af biler til udlejning. Vi optimerer konstant vores system med daglige opdateringer og nye funktioner.”, siger Stefano Zorzi til Trendsonline.dk

Et stort spørgsmål er hvordan kommer Minbildinbil til at håndtere sikkerhed og forsikring, men her har de indgået et partnerskab med GF forsikring der blåstempler tjenesten fra første dag.

“Som en markedsplads baseret på tillid, er vi meget fokuserede på at gøre deling af biler til den nemmeste, sikreste og mest naturlige ting at gøre. Derfor screener vi alle lejere, inden de godkendes til at booke en bil (blandt andet via Facebook og kørekort), og vi har indgået et partnerskab, med et førende forsikringsselskab, som sørger for at bilejerens egen forsikring ikke bliver påvirket, hvis der skulle ske noget under udlejningsperioden.”

Vi ved også at Gomore.dk snart er klar med deres tilsvarende model, og det bliver spændende at se, om danskere er ligeså klar på at udleje biler, som de er med at udleje deres lejlighed gennem AirBnB, om det så bliver Gomore.dk eller Minbildinbil der kommer til at køre i mål som vinder, det kan vi kun gætte på, men med denne lancering er Minbildinbil og teamet bag en runde foran.