Arkiver

FintechNyheder

I like Locals bliver første danske equity crowdfunding projekt

I Like Locals benytter equity crowdfunding platformen FundedByMe til at tiltrække penge til yderligere vækst og gør FundedByMe til den første platform der lancerer i Danmark.

Crowdfunding er hot og equity crowd funding er endnu hottere. Der er flere spillere der prøver at blive standarden for dette i Danmark og Crowdinvest.dk, Seedmoney og svenske FundedbyMe prøver alle at tage førerpositionen. Og med I Like Locals projekt på FundedByMe ser det ud til at de har taget denne positionen, mens vi stadig venter på CrowdInvest.dk og Seedmoney.dk

I like locals er en platform hvor du kan møde lokale og blive inspireret til at opdage nye byer eller genopdage din egen. I like locals blev lanceret i en beta version i København. Planen er at platformen bliver lanceret som en app senere på året sammen med en udvidelse til en række andre byer, men lige nu handler det om at opbygge en stor gruppe af lokale omkring konceptet.

Vinder og blåstemplet af Creative Business Cup
Indtil nu er I like locals bygget på foundernes egen investering og mange timers arbejde, plus en pengepræmie for at have vundet Creative Business Cup. Men nu er det tid til at involvere flere folk og flere penge, for at kunne styrke organisationen, udvikle appen og åbne op i flere nye byer.

“Mennesker er kernen af det vi laver og derfor finder vi det naturligt at give vores brugere muligheden for at blive en del af I like locals ved at investere i projektet.”, siger Mikkel Rathje til Trendsonline.dk og fortsætter

“Equity crowdfunding er en interessant mulighed der gør præcis det og giver en masse mennesker muligheden for at investere relativt små beløb, for små dele ejerskab, der så samlet set kan blive en stor investering”.

Målet for I Like Locals er €100.000 og I Like Local på nuværende tidspunkt har der over 60 potentielle investorer meldt sig. Hos Trendsonline.dk glæder vi os til at se og det lykkedes for dem at samle pengene ind og blive det første danske projekt der er funded via equity crowdfunding.

Se mere om projektet her

1 kommentar

Skriv et svar