Arkiver

BusinessNyheder

Bilsektionen vil overhale den danske mediebranche med nyt ipad bilmagasin

Bilsektionen udvider og angriber den etablerede mediebranche med et online- og Ipad bilmagasin. Vi skrev om dem tidligere på året, nyhed om Bilsektionen, hvor de fortalte om deres store interesse for deres nyhedssite på nettet

Til daglig studerer Sebastian Krausing. Men mens studiekammeraterne bruger fritiden på lektielæsning er Sebastian direktør, chefredaktør og testkører på Danmarks første tabletbaserede bilmagasin.

3.000 download på få uger
Det går meget hurtigt for Bilsektionen, og Sebastian fortæller med begejstring i stemmen at de virkelige kan mærke traction of stor interesse fra læsere og potentielle annoncører. I forhold til annoncører har de valgt en snedig strategi der har givet dem en masse visninger på Facebook sider med mange tusinde fans.

“Vi har valgt at give annoncerne væk, hvor imod de enkelte producenter har smidt et link til vores magasin på deres Facebook side”, siger Sebastian til Trendsonline.dk

Professionel tilgang
Sebastian har allerede opbygget en redaktion og vinder folks hjerter ved en meget professionel linie både i magasinet med også i videoerne der hvor der får flere og flere views. Som en del af den professionnelle tilgang har de også valgt at få råd fra nogle startup foundere der har gjort det før, og her er valget faldet på bil entusiasten fra Spilnu.dk Mads Peter Veiby

“Jeg har fulgt Sebastian og arbejdet med Bilsektionen.dk i et stykke tid, og finder det både interessant som bilfanatiker og forretningsmand. De er nogle ildsjæle, og der er ingen tvivl om, at de brænder for deres projekt. Det tror jeg vil give dem succes på sigt”, udtaler Mads om Bilsektionen.dk

Afslutningsvis spørger vi Sebastian om hvad han drømmer om med Bilsektionen, og her handler det bare om at få lov til at lave noget man virkelig brænder for og som han siger så er målet ikke at spise caviar og drikke champagne til morgenmad.

Sebastian og Bilsektionen.dk er kommet et godt stykke og udfordrer den etablerede branche, om de kan bliver en etableret spiller og udfordrer bliver spændende at følge men en ting kan man ihvertfald siger om Sebastian, han har hjertet det rigtige sted.

Skriv et svar