Arkiver

Nyheder

Graduateland udvider med sigte mod det globale marked

Graduateland går worldwide og giver studerende mulighed for at søge jobs rundt i hele verden.

Graduateland stod med samme udfordring som rigtig mange andre startups, hønen eller ægget paradokset. Hvornår havde de jobs nok, før portalen var interessant for folk at besøge, ligge deres CV ind på og søge jobs. Her valgte de at bygge deres egen webcrawler, der automatisk kunne scrape jobs fra diverse portaler i Europa, i går lancerede de en udvidelse til webcrawleren så den crawler worldwide.

“Vi ved fra vores brugere, at der er stor efterspørgsel efter spændende stillinger – også udenfor Europa. Det har været et fokusområde de sidste par måneder, at åbne op for global jobcrawling, og i går fik vi åbnet op for sluserne, således at graduatejobs og internships fra USA, Brasilien, Australien, Hong Kong, og alle de andre lande, nu også ligger online.”, siger udtaler Patrick Lund til Trendsonline.dk

Graduateland crawler nu mange flere relevante jobs og ikke kun dem i Europa. De kommer til at fem doble antallet af crawlede virksomheder over de næste par måneder

“Med få anslag på tastaturet fik vi øget antallet af relevante stillinger med 200% – og det var blot den kritiske masse, som vi mente var nødvendig for at åbne den globale jobsøgning op. Vi kommer til at smide mange tusinde stillinger online i løbet af de næste par uger – f.eks har Harley-Davidson over 100 internhips i USA, og crawlere i den kategori har vi udskudt til nu.”, udtaler Patrick Lund til Trendsonline.dk og fortsætter

“Med stillinger over hele verden kommer man naturligvis til at være mere relevante for universiteter udenfor Europa. Og med lancering af første universitet i USA på University of Wisconsin-Madison i midt september, kommer vi til at lære, hvordan man styrer en global forretning fra hovedkvarteret i København.”

Graduateland har fundet fodfæste og med deres investering, graduateland for investering, de fik i juni i år, er de begyndt at eksekverer på nogle af deres ekspansionsplaner. Det bliver spændende at følge, når de skal til at konkurrere på den globale bane, for det er “another ball-game”. Men vi krydser fingre for det bliver dem og et dansk startup der kommer til at stå som vinderen.

1 kommentar

Skriv et svar