Arkiver

Nyheder

Følg de nominerede startups til InnovationSTORM

I dag fejres de bedste danske innovationer, når InnovationSTORM 2013  løber af stablen – og du kan streame hele herligheden fra klokken 13.00.

Scroller man ned over listen af nominerede til dette års InnovationSTORM, opdager man hurtigt det glædelige forhold, at de danske startups er velrepræsenteret blandt de mest innovative virksomheder i Danmark. Eksempelvis er app’en Writereader, der vil gøre børn bedre til at læse og skrive, nomineret i hovedkategorien.

Derudover er både Queue-it og Delogue nomineret i kategorien “OrkanSTORM – den fremadstormende”, mens The Eye Tribe samt MOBI:DO er nomineret i “SneSTORM – den visionære”. I TropiskSTORM, som er den medmenneskelige kategori, finder vi Fejlretter samt Dansksimulatoren.

Det er med andre ord gyldne tider for startup-miljøet.

Følg det hele live

Igennem en årrække har Rådet for Teknologi og Innovation på vegne af Ministeriet for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelser ydet tilskud til private virksomheder, der ønsker at vækste gennem innovation, forskning og udvikling. Støtten skal ses som regeringens ønske om at finde løsninger på samfundets udfordringer, der samtidig skaber vækst og jobs i Danmark.

I forlængelse af dette fejrer og hylder man de danske virksomheder, der lever op til ovennævnte mål med prisuddelingen InnovationSTORM, hvor H.K.H. Prinsesse Marie og uddannelseminister Morten Østergaard vil overække fire præmier á 100.000 kroner og en præmie á 200.000 kroner til særligt gode innovationer i Danmark.

For de, der ikke formåede at få en af de eftertragtede billetter til fejringen kan det hele følges live foran computerskærmen fra klokken 13.00 til omkring 15.30.

1 kommentar

Skriv et svar