Arkiver

Nyheder

Mofibo har planer om international ekspansion

E-bogstjenesten, eller “Spotify for bøger”, melder ud at indenfor 6 måneder, har de planer om at komme udover den danske landegrænse. Bag Mofibo, som launchede denne sommer, står iværksætteren Morten Strunge, Peter Lüth fra Revolt, og Morten Meisner. Trendsonline skrev om Mofibo i sommer, læs det her.

De tre foundere fik i første omgang en investering fra SEED Capital, men Morten Strunge har udtalt til Børsen, at de nu leder efter yderligere kapital.

E-bogsmarkedet i bevægelse

Siden Mofibo åbnede dørene, har 10.000 læsere signet up på deres service, og der har været overskrifter som “Danskerne slår sommer-rekord i e-bogslæsning”, med mere end dobbelt så mange e-bogslæsere denne sommer i forhold til sommeren 2012. I sidste uge meldte Morten Strunge om et højt antal læste sider:

Senere denne sommer trådte Riidr til med en anden model til e-bogslæserne, som skulle møde et mere realistisk læsebehov ifølge Anders Breinholdt fra Riidr (læs artiklen her). Også saxo.com kører kampagne, for at få deres del af det danske e-bogsmarked.

https://twitter.com/AndersRT/status/390735375318401024

Nu får Mofibo også international konkurrence af Oyster, den New York baserede e-bogsplatform med abbonement, som netop er launchet på iPad efter nogle måneders beta på iPhone.

1 kommentar

Skriv et svar