Arkiver

Nyheder

Mofibo åbner dørene op for “Spotify for bøger”

Det danske startup Mofibo åbner dørene og inviterer danskerne ind som nogle af de første i verden til “Spotify for bøger”, Mofibo er til lanceringen klar med over 5.000 bøger og mange tusinde har allerede skrevet sig op til tjenesten

Det er tidligere Onfone mand Morten Strunge, iværksætter og idémand, Peter Lüth der er direktør i kommunikationsbureauet Revolt og Morten Meisner der står bag og vil revolutionere bogmarkedet. I sidste uge fik de penge fra SEED Capital, der er gået ind med en investering i Mofibo og som Jakob Ekkelund fra SEED udtalte til Trendsonline.dk på det tidspunkt:

“Mofibo opererer på et yderst interessant og hidtil uudnyttet marked. Der er endnu ingen etablerede spillere på det danske e-bogsmarked og vi er overbeviste om at Mofibo vil etablere sig som Danmarks førende e-bogsudbyder.”

Deres mission er klar og de har siden nyheden om Mofibo blev offentliggjort i slutningen af maj-måned, fået flere tusinde danskere til at skrive sig op til tjenesten. Iværksætter og stifter af Mofibo, Morten Strunge, glæder sig over den massive interesse og understreger hvordan Mofibo henvender sig til en bred del af befolkningen:

“Vi præsenterer en brugervenlig tjeneste, der vil give anledning til at læse flere og bedre bøger – og som også gør det let for de yngste og de ældre at navigere rundt i boguniverset på iPad og iPhone”, siger Morten Strunge og fortsætter

“Vi håber på at Mofibo vil vække læselysten hos mange og inspirere danskerne til at læse flere bøger. Derfor starter vi med give alle danskere en måneds gratis adgang til Mofibo, så de har mulighed for at tage 5500 bøger med sig i håndbagagen – og læse ubegrænset uanset hvor ferien går hen”

Dørene er nu åbnet op hvis de følger planerne er de klar til at udfordre verdensmarkedet inden 2015. Som altid vil vi følge med og se hvordan det kommer til at forløbe.

1 kommentar

Skriv et svar