Arkiver

Nyheder

Trendsonline har vokseværk

Efter mere end 3 år som trendspottende nyhedsmedie indenfor danske startups og iværksætteri, bliver Trendsonline ved med at vokse og ville mere: Nu gælder det den nye Chefredaktør Lisa Bønsdorff Dalsgaard og en københavnerbase i rå kontorfællesskabet Rocket Labs.

”Intet er umuligt!”, er det motto, som vores nye redaktør, Lisa Bønsdorff Dalsgaard, bringer med sig, sammen med en uddannelse fra CBS og erfaring med community management og media management.

Lisa har en iværksætter i maven og har tidligere haft fingrene i mange forskellige projekter, især i mediebranchen, hvor hun har en passion for nye måder at formidle på. For Lisa er Trendsonline netop et medie, som forandrer den traditionelle tilgang til nyheder, ved at tage udgangspunkt i passion, engagement og ikke mindst mod. Sådan giver Trendsonline startup-miljøet den opbakning, som det fortjener ved at elske det eco-system, som det har brug for.

 Jeg ser et stort potentiale i Trendsonline, og jeg er typen der kan blive helt frustreret over at se en mulighed, der ikke bliver udnyttet. Der er en vigtig vision bag Trendsonline, som jeg kan stå inde for, og det kribler i mig, for at blive en del af dette team – så vi sammen kan tage føringen.

Hos Trendsonline mærker vi allerede, hvordan det er begyndt at skabe engagement i teamet, og vi glæder os til at se Lisa i aktion. Den nye Chefredaktør medbringer en sprudlende kombination af organiseret struktur og et iderigt engagement. Har du lyst til at være en del af teamet, så skriv til redaktionen@trendsonline.dk.

Kontorfællesskabet Rocket Labs i Nordvest

Som vores nye tagline siger, er der bag ethvert startup et team af passionerede og engagerede iværksættere. Trendsonline samler nu vores team i de rå rammer hos Rocket Labs i Nordvest-kvarteret i København, hvor vi sammen med resten af Rocket Labs, vil invitere jer indenfor, så vi kan inspirere, lære af hinanden og se mulighederne.

foto 1

Med en ny Chefredaktør, inspirerende rammer hos Rocket Labs, et nyt design på Trendsonline.dk og nye skribenter på vej, har Trendsonline nu grobund for at udnytte mulighederne.

 

1 kommentar

Skriv et svar