Arkiver

Nyheder

INFOGRAPHIC – Email Marketing

#1 INFOGRAPHIC

Det hænder at vi i dagligdagen støder på noget visuelt inspiration, og dette indlæg bliver den første i rækken af informative infographics, som I forhåbentlig kan drage nytte af, om ikke andet lade jer inspirere af.
Flere artikler og undersøgelser påpeger at emailbaseret markedføring stadigvæk er et vigtigt våben i virksomhedens Branding & Marketing strategi. Dog er der en fin linje imellem relevans og spam for modtageren, og det handler om at finde den rette balance så virksomhedsafsenderen ikke støjer mere end nødvendigt, i forbrugerens digitale hverdag.

Denne infographic er udarbejdet af Alchemy Work, og giver os 7 myter om email marketing.

Email marketing

Shopsonline er på nuværende tidpunkt  igang med at opbygge eget nyhedsbrev, som vi glæder os til at præsentere inden længe. Indtil da må vi lade os inspirere, så eksekveringen bliver en succes.

Skriv et svar