Arkiver

EventsNyheder

Kom gratis med til Elance Big Idea Startup Competition på torsdag!

Torsdag d. 30. januar kl. 17.30 byder Elance Big Idea Startup Competetion alle velkomne i det nye iværksætterhus DARE2mansion – en mulighed for dig, til at overvære forskellige pitches og ikke mindst networke.

I december annoncerede Elance konkurrencen, som Trendsonline.dk skrev om her, for danske startups til at stille op i en international konkurrence om 10.000 US dollars og eksponering til VCs i Silicon Valley.

Denne torsdag skal 5 danske startups dyste om at gå videre i konkurrencen, som finder sted i DARE2mansion på Vermundsgade 13-15, 2100 København.

Screen Shot 2014-01-27 at 6.33.43 PM

Hvorfor skal du deltage på torsdag?

Hvis du gerne vil blive skarp på hvad en pitch skal indeholde, er eventet på torsdag en god mulighed. Og så er det gratis!

De udvalgte startups får nemlig hver 10 minutter til at imponere et dommerpanel bestående af: Tine Thygesen (Everplaces.com), Daniel Laursen (Trendsonline.dk), Kris Østergaard (DARE2), Tobias Schelle (24Slides.com) and Martin B. Justesen (Copenhagen School of Entrepreneurship).

“Af de mere end 50 Big Ideas fra Danmark vi modtog, er de 5 udvalgte semifinalister Labster, Ateo, Discue, Dive.in og M-PAYG. De skal ydermere vise dommerne hvad de har fået produceret på Elance siden de for 3 uger siden blev udvalgt og modtog 2500 USD fra os,”

fortæller Steffen Hedebrandt fra Elance Nordics. Men det er ikke det eneste, du kan tage med hjem fra eventet. Tobias Schelle fra 24slides kommer med indspark til, hvordan det er at drive et internationalt startup, og senere på aftenen følger Tine Thygesen fra Everplaces, med en motiverende pitch.

“Og sidst, men ikke mindst, så kommer der mere end 100 mennesker med interesse for startups og iværksætteri, der alle efterfølgende vil være inviteret på gratis øl i DARE2mansions bar, hvor der kan netværkes og deles ud af ideer til spændende projekter i de efterfølgende timer,”

afslutter Steffen, og Trendsonline vil gerne afsløre, at vi selvfølgelig også kommer!

Tilmeld dig eventet her.

Skriv et svar