Arkiver

IværksætterlivNyhederUngt Tech

På vej med Daniel Najafi – Kan du hjælpe Daniel videre?

Dette er tredje artikel i serien om Daniel Najafis små og store udfordringer i hverdagen som opstartende iværksætter. I dagens “På vej med Daniel Najafi” skriver Daniel om at jo længere han kommer ind i miljøet, jo sværere kan det være at få et “JA”.

Der er nu gået: 2 uger, 14 dage, 336 timer, 20.160 minutter…. Spørgsmålet er: ”Hvad kan der ske på den tid?”

Svaret på dette er meget interessant, for det er både et svar og et spørgsmål i et: Det uventede kan ske!? Ja, det er nok nøgleordet for disse 14 dage.

Lad mig forklare: Jeg har været heldig at kunne skabe kontakt med flere leverandører og producenter så som Skagen og George Jensen, og jeg søger også Startup-virksomheder. I den anledning har jeg bl.a. skabt kontakt med AIRTAME.

Najafi1

Nej tak eller intet svar – Hvorfor?

Men det, der så undrer mig, er, at når jeg stiller spørgsmålet, om de vil været med til dropshipping aftale, som ikke kræver andet end, at jeg får tilladelse til at bruge deres billeder på deres produkter. Så har jeg enten fået et nej tak, eller også er jeg blevet sendt videre rundt i deres interne administration, hvorefter jeg ikke har modtaget svar endnu – det undrer mig, at en så harmløs aftale kan være så svær at få svar på.

Jo mere jeg bevæger mig ind i miljøet, mærker jeg nødvendigheden af at forstå, hvordan en virksomhed internt agerer samt håndterer ”tilbud”/henvendelser fra andre virksomheder.

Det hele virker som en svær ligning, der ikke helt går op.

Svaret skal findes – vil du hjælpe?
Jeg er den type, at når jeg brænder for noget, og der er en ting, jeg ikke ved eller har, så gør jeg ALT for at få fat i svaret. Jeg stopper ikke, før jeg har det!

Derfor har jeg valgt, at sætte fokus på at undersøge og lære og generelt blive bedre! For i sidste ende at kunne løse ligningen. Jeg benytter mig af alle midler, jeg kan komme til så som: Amino, Youtube, Blogs, Artikler og film.

Najafi2 Najafi5 Najafi4
Amino bruger jeg til skabe nye kontakter Iværksætteren Casper Bloms blog inspirerer mig meget Dokumentarer frem for Paradise Hotel

Derudover har min innovationslærer timet en skoleopgave perfekt. Opgaven går ud på, at jeg skal ud og interviewe en iværksætter, og det, håber jeg, vil kunne åbne op for en masse ny viden.

Så hvis du er iværksætter og godt kunne tænke dig og være med til at hjælpe mig, vil jeg se frem til at høre fra dig.

Nu er der tilbage og sige – Vi ses næste gang, hvor jeg også vil vise et udkast til Panapas.

Daniel er ambitiøs og nysgerrig og har brug for din hjælp. Så ved du noget om lige netop Daniels udfordring, og har du lyst til at hjælpe ham med at komme videre med sit projekt? Kontakt ham direkte på dn@arna.dk.

Har du lyst til at læse de første to artikler i serien om Daniel Najafi, kan du gøre det her og her.

Skriv et svar