Arkiver

BusinessFintechNyheder

Bitcoins og velgørenhed for kræftramte børn

En dansk gruppe Bitcoin entusiaster vil gøre op med betalingsteknologiens dårlige rygte og er gået sammen om at starte den første danske velgørenhedsindsamling, som benytter sig af den virtuelle valuta Bitcoin. På de første to dage indsamledes over 7.000 kr.

Det er Dansk Bitcoin Forening, der står bag initiativet, og deres indsamling til Team Rynkeby startede i deres facebook debat-gruppe. På bare 2 dage er der indsamlet over 7.000 kr ind, og der kommer hele tiden mere til.

“Det har vi valgt at gøre, da vi gerne vil støtte en god sag, men også vise at Bitcoin er et fantastisk værktøj til bl.a. den slags formål. Men bedst at alt, så går beløbet 100% ubeskåret til formålet, ingen gebyr eller administration.”

Alt går ubeskåret til Børnecancerfonden, som Team Rynkeby cykler til Paris for, og hvis initiativet rammer deres mål om 4,5 – 5 BTC, altså 20.000 danske kroner.

Bitcoin er mere end sit dårlige rygte

“Udover at vi støtter en rigtig god og ikke mindst vigtig sag, så hjælper vi samtidig udbredelsen af viden omkring Bitcoin i Danmark og norden.”

Gruppen hvor det hele startede er en debatgruppe, og du kan deltage i bitcoin debatten her.

Da vi mener at det 1. Kunne være meget fedt at donere til dette projekt og 2. kunne skabe lidt positiv omtale i medierne at der er blevet samlet penge ind med Bitcoin til denne velgørenhed. og 3. rammer vi målet, får vi også et BITCOIN logo på cykelrytternes trøjer, vil vi herned opfordre alle der har en Bitcoin i sin wallet om at sende en donation afsted.

Du kan selv donere en bitcoin mønt eller to her.

På Foreningens facebook side skriver de “så længe du bruger dine bitcoin, så bliver de mere værd i længden ( dette var til jer der kun ser det som en investering) – til resten, lad os sammen skabe noget unikt i lille Danmark.”

Skriv et svar