Arkiver

Nyheder

Tweakker udnævner Sune Sonne Andersen til ny CPO

Som en del af Tweakkers voldsomme vækst de seneste to år, udnævner de nu Sune Sonne Andersen som ny Chief Product Officer.

Sune Sonne Andersen har som ansvarlig for blandt andet produktudvikling de seneste år været en vigtig del Tweakkers succes, og derfor udnævnes han nu til CPO, skriver Tweakker i en pressemeddelelse.

“This appointment reflects the substantial impact that Sune has had in developing Tweakker’s business these past two years. I am absolutely thrilled about his continuing contribution in bringing about Tweakker’s vision of being the world’s first, truly seamless mobile connector for MVNOs and network operators worldwide,” udtaler Dennis Juul Poulsen, CEO i Tweakker.

Sune Sonne Andersen har en Master i Information Studies og har tidligere arbejdet for Udenrigsministeriets Innovation Center Denmark i Palo Alto, Californien. Efter hans tid i Palo Alto, Californien, startede Andersen i Tweakker som business developer, med fokus på smartphone app udvikling.

Tweaker har fortalt Trendsonline at der kommer spændende nyheder fra deres side allerede i næste uge.

Vi følger op på historien når der er nyt!

1 kommentar

Skriv et svar