Arkiver

Nyheder

Bownty tager endnu et skridt med iPhone app

Det danske startup Bownty, samler alle de særligt gode deals og oplevelser på ét site, og over weekenden kan deres brugere også tilgå lækre måltider, skiture og andet godt, direkte fra mobilen. Se mere om Bownty i bunden af artiklen.

Bownty launcher nu også deres nye app til iPhone – endnu et skridt fremad for det danske startup i vækst.

”Vi er stolte af at kunne præsentere vores nye app. Den har været længe ventet, så det er med stor glæde, at jeg kan fortælle vores brugere, at de nu har en bedre mobiloplevelse end nogensinde før,” fortæller Co-founder og CEO Steffen W. Frølund Trendsonline.dk, og fortsætter

”Med over 45% af vores omsætning skabt via mobileplatforme, så betyder en velfungerende app rigtig meget for os.”

I denne app får brugerne adgang til dealsitets univers med blandt andet:

  • Overblik over oplevelser i din by
  • Alle deals fra alle byer i 6 lande
  • Lad dig inspirere af temaer og kategorier
  • Find de mest populære deals før dine venner.
  • Sorter på pris, rabat, nyeste og tid tilbage
  • Søg efter deals
  • Deal Wallet nu på app’en
  • Bliv notificeret før en købt deal udløber

Og mange flere features er på vej.

”Vi har valgt at benytte en service der hedder Phonegap. Kort fortalt konverterer denne service mobile websites til native apps. Det betyder, at vores app konstant kan være på udviklingsmæssig omgangshøjde med resten af sitet, i modsætning til de mange apps, som nærmest er historiske snapshots af, hvordan en service var engang.”

Med denne konverteringsservice har Bownty bygget en app, der kan leve op til en høj udvikllingsmæssig standard, og som fortsat gør deres app aktuel.

Vi glæder os til at surfe efter lækre oplevelser, mens vi er på farten!

Bownty_Logo_SF

Du kan læse mere om Bownty i vores tidligere artikler. Læs om deres 6,6 mio. SEED investering her, lyt til et podcast med Co-founder og CEO Steffen W. Frølund, eller læs den seneste status, samt deres integrerede brug af online arbejdskraft gennem Elance.

2 kommentarer

Skriv et svar