Arkiver

NyhederUngt Tech

På vej med Daniel Najafi – Overvejelser om fremtiden

Dette er den fjerde artikel i serien om Daniel Najafis iværksættereventyr. Daniel oplever store og små udfordinger i sin hverdag som opstartende iværksætter. Han har siden sit sidste indlæg oplevet både stilstand og fremgang, og så har han store overvejelser om fremtidens projekt – det kan du læse om herunder.

En mørk tåge i sigte
Overskriften virker måske mere dramatisk, end det er.Najafi4-1 Men jeg er nået til et stadie, hvor jeg ikke rigtigt kan se, hvor jeg skal sætte mit fokus henne. Og jeg har heller ikke helt føling med, hvor langt jeg er nået. Jeg har som sagt en programmør til at sætte mit site op. Men uheldighvis har der på det sidste været et par bump på vejen i forhold til levering af sitet samt kommunikation frem og tilbage.

Da min side er det helt essentielle i mit værk, mangler jeg noget helt konkret at gå ud fra. Det kan persepektiveres til, at man har fået nogle håndværkere til at bygge et fitness center. I mellem tiden har man så brugt kræfter på at skrive strategier ned og skabe kontakt med de redskaber, fitness centret skal indeholde. Og nu, hvor der er nogenlunde styr på det grundlæggene, så mangler selve fitness centret stadig… Af den årsag har jeg valgt og kalde det ”den mørke tåge”.

Hjælp og råd fra garvede iværksættere
I forrige artikel efterspurgte jeg nogle iværksættere, som jeg kunne stille spørgsmål til og spørge til råds omkring min situation. Dette ønske, var jeg så heldig, blev opfyldt. Jeg fik fat i Casper Blom og en ved navn Babak, som er CEO for for Trendystickers.dk .
Derudover var jeg beæret over at tage over og besøge Trendsonline afdelingen i Aarhus, hvor jeg også fik nogle gode råd med på vejen af Lisa som er en af drivkræfterne fra Trendsonline.

Hvilket spørgsmål – hvilket råd?
Et af de spørgsmål, jeg stillede dem, var omkring niche-konceptet. Altså hvilke fordele og ulemper vil der være ved at agere som niche-virksomhed i forhold til at have et site, der samler alle udvalgte nicher i et?

For at gøre det lettere at forstå vil jeg kort fortælle, hvad Panapas går ud på – uden og nævne det hele.
Najafi4-2
Panapas samler først og fremmest 2 nicher i et ‘Shop’ og ‘Magasin’. Så kommer det spændende. ‘Shop’ består af 3 kategorier, som omhandler unikke produkter. (Af sikkerhedsmæssige årsager nævner jeg ikke kategorierne endnu).

Derudover har Panapas som sagt ‘Magasin’. Og den sektion kommer til at bestå af 2 ting: ‘News’ og ‘Blog’.

News vil være et sted, der leverer nyheder, der omhandler de tre kategorier, dvs. man fastslår ens image. Blog er mere tænkt som et udviklingspotentiale, da jeg vil indrage bloggere på sitet, så man som forbruger ikke kun får ”professionel viden” men også mere det ”menneskelige”.

Kort sagt, Panapas er ikke bare en affiliate shop, som går ud på at finde og købe produkter. Nej, det er simpelthen en stor platform, som tilbyder en oplevelse. Sitet vil give forbrugerne mulighed for, at udfolde deres egne behov samt nysgerrighed inden for 3 unikke kategorier.

Svaret på spørgsmålet var fælles for dem alle. De mente, at jeg skulle dele mit projekt op i nicher fremfor at have det hele på en side, da det vil gøre min markedsføring nemmere. Samtidig undgår man, at forbrugere og kunder bliver forvirrede.

Her der det, at jeg går lidt kold. For på den ene side kan jeg 100% forstå deres holdning, men på den anden side så har visionen for denne side siddet fast i mit hoved læge, og derudover er jeg så godt i gang. Skal jeg bare trykke på stopknappen og dele det op? Hmm.. det er et ubehageligt dilemma, jeg står i, og jeg kan mærke, at jeg har brug for hjælp til at vælge. Så hvis der er nogle, der sidder derude og kender dette dilemma, vil jeg meget gerne høre, hvordan i har håndteret det? Eller hvilke alternativer, der ellers er?

Panapas’ vision kunne godt lyde sådan:
”If you want the world, create your world”

Daniel sidder fast og har brug for din hjælp. Så har du nogle erfaringer, du gerne vil dele med Daniel Najafi, og har du lyst til at hjælpe ham med at komme videre med sit projekt? Kontakt ham direkte på dn@arna.dk.

Har du lyst til at læse de første tre artikler i serien om Daniel Najafi, kan du gøre det her.

Skriv et svar